A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Maxwell Tóth izgatottan érkezett kedvenc pályájára, végül nem minden úgy sikerült, ahogy szerette volna

Zólyomi Andrea | 2020.09.09, 09:12:00 | Utolsó módosítás: 2020.09.09, 09:12:00

Cimkék:

A CIV bajnokság 5. és 6. fordulójának hétvégéjén nagyon meleg volt az imolai versenypályán, ahol az NTR fiatal pilótája a Moto3-as széria szombati, első versenyén a 17. helyről indulva feltornázta magát a 11. pozícióba, ahol célba is ért.

 



 Vasárnap egy warm up és egy verseny várt Max-ra, aki az utolsó körig brilírozott! Magabiztosan és pontosan motorozott, parázs csatákban diadalmaskodott, majd az utolsó kanyarban belement egy kockázatos előzésbe, ahol a 14. pozíció volt a tét. Sajnos megdobta a rázókő, és nem tudta összeszedni a technikát. Nem lett komolyabb baja, és már várja a vallelungai hétvégét.

 



Csapata meg volt elégedve a hétvégén mutatott teljesítményével, mivel fokozatosan gyorsulva betartotta csapata utasításait és szépen jött felfele.

 

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.