A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. december 04., hétfő
Hírek

A New Times Racing magyar származású amerikai tehetsége, Maxwell Tóth a Moto3-as kategóriában képviseli majd az alakulatot.

Zólyomi Andrea | 2020.09.03, 09:34:00 | Utolsó módosítás: 2020.09.03, 10:13:00

Cimkék:

Hétvégén rendezik meg az olaszországi CIV sorozat 5. és 6. versenyét Imolán, ami rendkívül izgalmas vonalvezetéssel rendelkezik. Továbbá Max kedvenc pályája, így érthető, hogy ezúttal is szeretne megfelelni csapata elvárásainak és kihozni a maximumot mind a magából, mind pedig a motorból, ami még mindig tartogathat meglepetéseket számára.
 
 
Max pár napja már Magyarországon tartózkodik, szerdán pedig Kakucson edzett, ezzel is hangolódva az előtte álló kihívásra.
 
Kecskés Bence, korábbi sérülése miatt a hétvégén még ülhet motorra, viszont csapattársával tart Imolába, ahol segíti őt a korábban szerzett tapasztalataival, illetve megbeszéléseken fog részt venni.
 
 
 
Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.