A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

A New Times Racing színeiben rajthoz álló pilóta az olasz bajnokság Minimoto Junior B kategóriájában állt rajthoz a hétvégén, Ferrarában.

Zólyomi Andrea | 2020.08.12, 09:19:00 | Utolsó módosítás: 2020.08.12, 09:19:00

Cimkék:

Későre nyúlt ez a csonka szezon Tamásnak is, aki az időmérők alatt a 15. helyre kvalifikálta magát a futamokra. Úgy, hogy egyik versenytársa kitette őt a fűre, visszajött és 1 másodpercet javított kör idején.
 


Az első megmérettetés viszonylag eseménymentesen lezajlott, nem úgy mint a második, ahol a bonyodalmak már a rajtnál kezdődtek... Tamás a lámpák kialvását követően erős rajtot vett, de sajnos nem tudta kikerülni az egyik előtte hibázó pilótát, majd elesett. A motorjának nem esett baja, így fél kör lemaradással, profi hozzáállással kezdte meg a felzárkózást a mezőnyhöz. Végül az első hétvégét az összesített 16. helyen zárta az erős, eszméletlenül gyors és pontos, nagyrészt olaszokból álló bajnokságban.
 


Összességében Kecskés Tamás jól felvette a ritmust és fejben is megérkezett a bajnokságba, ez pedig nagyon szép eredmény a kevés edzési lehetőség tekintetében. A szeptemberi fordulóra még magabiztosabban tud majd megérkezni.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.