A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

A CIV Elf Moto3 Junior szériájának második állomásán is rajthoz áll a NTR magyar gyökerekkel rendelkező amerikai pilótája, Toth Maxwell

Zólyomi Andrea | 2020.07.23, 19:42:00 | Utolsó módosítás: 2020.07.23, 19:42:00

Cimkék:

A legnagyobb olasz bajnokság egy elég közismert és népszerű pályára, Misanóba látogat. Szerencsére, azon a környéken a már szokásosnak mondható maszkviselésen és távolságtartáson kívül nincs érvényben más korlátozás vagy szigorítás.
 
 
Max már a csütörtöki edzéseken megkezdi az ismerkedést a nyomvonallal, amit a felkészülés keretein belül a saját stílusának szempontjai alapján tanulmányozott. Pénteken tétje is lesz a köridőknek, ugyanis egy-egy szabadedzés és időmérő vár majd a New Times Racing fiatal motorosára. A szombati programban egy időmérő és egy verseny szerepel, míg vasárnap egy warm up-al és egy versennyel zárul a program.

A kinti csapata már nagyon várja Maxet, aki minden tőle telhetőt megtett magyarországi motoros és erőnléti felkészülése alatt. Remélhetőleg ezek mind hozzásegítik majd ahhoz, hogy még kiegyensúlyozottabban tudjon motorozni. A cél nem kisebb, mint a múltkori 16. helyezésnél előrébb végezni.
 

Csapattársa, a CIV Elf PreMoto3-as kategóriában vitézkedő Kecskés Bence egy korábbi sérülése miatt sajnos nem tud most rajthoz állni. Otthoni lábadozása alatt természetesen figyelemmel követi barátja szereplését, és türelmesen várja az augusztus 4-i kontroll vizsgálatot, ahol már járógipszet kap.

A hétvége eseményeit a New Times Racing Facebook oldalán lehet nyomon követni.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.