A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 02., szombat
Hírek

A hosszú kényszerszünet utáni első versenyhétvégéjén Tóth Maxwell és Kecskés Bence állt rajthoz, és felemás eredménnyel tértek haza.

Zólyomi Andrea | 2020.07.17, 09:02:00 | Utolsó módosítás: 2020.07.17, 09:02:00

Cimkék:

A New Times Racing fiatal pilótája, Toth Maxwell már alig várta, hogy végre motorra pattanhasson a CIV Elf Moto3 Junior szériájában. Az előzetes nevezések igaznak bizonyultak, így a mezőny igencsak népesnek bizonyult Olaszországban.
 
 
Max az edzéseken igyekezett visszarázódni, és a verseny előtti warm up-on már jól teljesített, bár még össze kell szoknia a motorjával, amivel nem tudott sokat edzeni. Végül 30 főt számláló mezőnyben a 16. helyen intette le a kockás zászló, ami kezdésnek igazán biztató eredmény. Ezek után nem csoda, hogy a magyar származású amerikai versenyző már nagyon várja a következő misanói fordulót.
 
 
Kecskés Bencének sajnos nem alakult ilyen szerencsésen a hétvégéje, ugyanis a szombati erős eredményei után, a vasárnapi warm up-on a motorja elvesztette a tapadást, Bence elesett, ennek következtében eltört a lába, így ki kell hagynia a következő versenyhétvégét. Öröm az ürömben, hogy műteni nem kell, így otthon lábadozik.
 
Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.