A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.03.19, 22:07:00 | Utolsó módosítás: 2020.03.19, 22:07:00

Cimkék:

Mindig történik valami, ami megváltoztatja az ember látásmódját, megváltoztatja a lelkét, megváltoztatja a vágyait. Soha nem szabad beérni azzal a szinttel ahol állsz. Mindig lépj tovább, mert csak így tudsz fejlődni, csak így tudsz új utakra találni.

 

 

„A 2020-as SuperEnduro VB után leszerződtetett a SHERCO Magyarország, s így egy SHERCO FACTORY SE 450-es motorral folytattuk közösen a már megkezdett munkát. Az idei első Dunaföldvári Endurocross versenyre egy 6 hetes a célnak megfelelően szárazedzéssel készültünk volna fel, de annyira ledarált a SuperEndurora való felkészülés, hogy munka mellett már nagyon kevés időt és erőt tudtam beletenni.

 

 

A VB-re való felkészülésem során – ami teljesen más felkészülést igényelt – rengeteg áldozatot hoztam, azt azonban minden sportoló tudja, hogy a megfelelő állóképesség sohasem tart örökké, és ahogy az edzések elmaradtak, elkoptam én is. Valószínűleg ezért küzdöttem iszonyatos kéz- és alkar-fájdalmakkal a versenyen, s ezért nem tudtam önmagam lenni. Azok az emberek, akik a tavalyi bajnokság során körülvettek, és akkor súlyos perceket és köröket kaptak tőlem annak ellenére hogy én lettem a bajnok, most ennek köszönhetően természetesen legyőztek. Javításra nem sok esély lesz a Koronavírus miatti drasztikus óvintézkedéseknek köszönhetően, de azt már most megígérhetem, hogy újra kőkeményen edzeni fogok, és minden erőfeszítésemet beleadva újra önmagam leszek a pályán!" - nyilatkozta Szőke Márk #795 a Dunaföldvári verseny után.

 

Boross Éva

Fényképek: Vadas Mária

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.