A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.10.04, 09:38:00 | Utolsó módosítás: 2019.10.04, 09:38:00

Cimkék:

Hétvégén kerül megrendezésre először a történelemben az Ohvale World Series az Adria Raceway-en.  Akik követik a olasz gyerekmotorok innovációját megalkotó márka munkásságát korábban már találkozhattak az Ohvale bajnokságokkal különböző országokban, valamint az Európa bajnoksággal is.
Idén először világszintre emelték az Ohvale pilóták összecsapását, a World Series nevű rendezvényen 16 ország fogja képviseltetni magát 3 kategóriában.
 
 
A Mugen Race Junior Team színeiben az Olasz bajnokság ezüstérmese, és az Amerikai Ohvale Talent Cup győztese, Rossi Moor 160 és 190 kategóriában is elindul, illetve az egész évben remekül teljesítő Farkas Kevin is nagy reményekkel gurulhat aszfaltra . Újonnan csatlakozik a csapathoz Surányi Balázs, aki először fog ebben a kategóriában versenyezni.
 
Rettentően örülök ennek a lehetőségnek, úgy gondolom, hogy mentálisa felkészültem rá
2 napom lesz a pálya megtanulására és a motor megszokására, amivel egyszer voltam eddig tesztelni. De ez a lehetőség plusz motivációt ad és meg fogok tenni mindent, hogy  élni tudjak ezzel a lehetőséggel.”
 
 
 
Mint mindig, Stefano Favaro ezúttal is a helyszínen segíti a fiatalokat és jó szereplést vár a magyar alakulattól:
”Először is szeretnék ismételten köszönetet mondani a Mugen Race magyar márkának, hogy immáron a legkisebbek is Mugen Race Junior Team néven tudnak rajthoz állni, köszönjük szépen a támogatást ezen a nemzetközi viszonylatban rendkívül fontos eseményen.
Rossi a sikeres European Talent Cup szereplés után 2 kategóriában is elindul majd, hiszen Amerikában 160 cc bajnok, Olaszországban pedig a 190 cc ezüstérmese, azt gondolom az egész éves teljesítményét látva, hogy mindkét kategóriában nem csak a pódiumra, de akár a győzelemre is esélyes lehet.
Farkas Kevintől  is nagy előrelépést tehet,  sokat készült erre a megmérettetésre és már Olaszországban is megmutatta, hogy nagyon közel tud kerülni a pódiumhoz!
Nem utolsó sorban pedig nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy csatlakozott utánpótlás csapatunkhoz Surány Balázs is. Már sokszor láttam Balut motorozni, nagyon tehetséges. Új pályán és új motoron biztosan neki lesz a legnagyobb kihívás, de a teljes technikai hátteret biztosítani fogjuk neki és az Ohvale is! Rossi és Kevin segíteni fog neki, ami megkönnyíti majd, hogy hozzászokjon a motorhoz. ”
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.