A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.09.25, 09:27:00 | Utolsó módosítás: 2019.09.25, 09:27:00

Cimkék:

Hat fővel képviselteti magát a Magyar Motocross Válogatott a lengyelországi Gdansk-ban megrendezésre kerülő junior és női motocross csapat Európa-bajnokságon október első hétvégéjén.
 
 
A hölgyeket Gál Lili újdonsült Szlovák bajnok, és az enduro sportág királynője Kerekes Kármen képviseli az erős nemzetközi mezőnyben.
 
Az EMx85-ös kategóriában a már EB. döntőben is bizonyított ifj. Técsy László, és a rengeteg nemzetközi tapasztalattal rendelkező Zanócz Noel állhat rajthoz.
 
Az EMx125-ös mezőnyben Liszka Roland húzhatja a gázt, aki szorgalmas munkájával a címeres mezt már régen kiérdemelte.
 
Az EMx250-es géposztályú ifjú titánjaink mivel sérülésekkel küzdenek, élete lehetőségét most Györffy Mátyás használhatja ki.
 
 
A MAMS Motocross szakág és a Team Fehér támogatásával a jövő héten vágnak neki a hosszú útnak a sportolók, hogy képviselhessék hazánkat a nemzeti válogatottnak készített mezekben, valamint motor dekorációval, melyet a „SandbackCustom Decals” készített el számunkra.
 
Hajrá Magyarok, Hajrá Team Hungary!
 
MAMS Motocross 2019
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.