A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.07.10, 10:31:00 | Utolsó módosítás: 2019.07.10, 10:31:00

Cimkék:


Nincs megállás a Bester Capital Dubai Junior Team pilótái számára! Hétvégén duplán izgalmas lesz az utánpótlás bajnokság, hiszen egyszerre rendeznek CIV Ohvale fordulót Olaszországban és CEV Repsol European Talent Cup-ot Spanyolországban.
 
 
Az Ohvale következő állomása Magione, ahol Rossi Moor ismét a pódium legfelső fokáért száll majd harcba. Csapattársa, Farkas Kevin pedig számára ismeretlen pályán próbál majd minél jobb eredményt elérni, ami általában sikerülni is szokott neki.
Rossi varanoi győzelme után intenzíven készült a mostani fordulóra Kevinnel közösen, hiszen, ha jól sikerül a hétvége, még a bajnokságot is lesz esélye megnyerni év végén.
 
Görbe Soma közben már egy hete elindult Spanyolországba, Aragóniában vár rá a következő kihívás. A verseny előtt lehetősége volt egy napot tesztelni múlt hétvégén és mivel szereti a pályát, a legutóbbi remek előrelépést szeretné folytatni és akár első pontjait megszerezni. A bajnokság nagyon kemény, 59 induló között kell majd ezúttal is megküzdenie az eredményért! Csapattársai, Filippo Palazzi és Fermin Aldeguer is vele teszteltek, Fermin várhatóan pódiumért fog majd harcolni.
 
 
Stefano Favaro ezúttal a kisebbekkel tart majd Olaszországba, de Somát sem akárkire bízta, hiszen a világbajnokságon 10. helyen álló Sebestyén Peti érkezik Soma mellé coachként a hétvégére:
 
Érdekes és izgalmas hétvége áll előttünk! 2 év óta most lesz először olyan versenyhétvége, hogy ütközik az olasz és a spanyol bajnokság. Spanyolországban egy profi MotoGP Moto3-as háttércsapat várja Somát, az Ohvale Bajnokságban azonban kevésbé tapasztalt a társaság, így nekem Rossiékkal kell tartanom.
Sebestyén Petit kértem meg, hogy menjen el Somával, hiszen ők mindig nagyon jól dolgoznak együtt és Peti Aragóniát is nagyon jól ismeri, így biztosan sokat fog majd segíteni.
Magioneban szerencsére ezen a hétvégén pénteken is lesz szabadedzés Kevinnek és Rossinak, ami Kevin számára nagyon előnyös, hiszen új lesz neki ez a pálya, de mindenképpen jó, hogy 1 nappal többet tudnak motorozni és a beállításokat próbálgatni.
Soma nagyon nagy lépést tett előre, bízom benne, hogy most a teszt után feltöltődve tovább tud majd fejlődni.
Rossival a célunk továbbra is a pódium, hiszen akár még meg is nyerhetjük a bajnokságot.
Minden gyereknek megvan a lehetősége, hogy a legjobbat hozza ki magából és biztos vagyok benne, hogy ezt meg is fogják tenni!
Szerintem nagyon pozitív hétvégére számíthatunk, mindenkinek fontos lesz, hogy minél jobb helyre kvalifikáljon, és aztán a versenyen jó eredményt érjen el.
 
 
 
 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.