A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.06.24, 08:59:00 | Utolsó módosítás: 2019.06.24, 08:59:00

Cimkék:

Az idei szezon legszerencsétlenebb hétvégéjén, a Superport-világbajnokság 7. fordulóján.  Sebestyén Peti a 16. helyen végzett. Jerez után mindenki az ott elkezdett irányt szerette volna folytatni, de sajnos Misanóban egyáltalán nem úgy működött a motor, ahogy azt várták. A szabadedzések már kisebb gondokkal kezdődtek. Bár a 3. szabadedzésen vizes körülmények uralkodtak, ami kedvező volt Peti számára, hiszen 5. végzett azon az edzésen. Azonban a hétvége rosszul folytatódott, ugyanis a kvalifikáción egy kisebb bukást szenvedett, melynek következtében csak a 20. helyről tudott elrajtolni vasárnap.
 
 
„Sajnos tegnap egy apró hibát elkövettem a Superpole-on, a gyorskörök elején elestem és ennek ma megfizettem az árát. A versenytempóm jó volt a TOP10-re, de sajnos a rajtnál visszaesetem jó pár pozíciót, kicsit ki is löktek. Nagyon sajnálom, mert az eddigi legjobb eredményemet terveztem itt elérni, ehhez képest elég rosszul alakultak a dolgok. Összeségében tudjuk mik a hibák és ezen fogunk dolgozni, nem keseredtem el, Doningtonban még jobban küzdök majd!”
 
 
Simon Buckmaster a PTR Honda csapatfőnöke is értékelt a verseny után:
„Ilyen helyzetből rajtolva sajnos a pontszerzés is nehéz célnak bizonyult. A rajt utáni helyezkedés sem sikerült jól, így Peti még hátrébb csúszott, onnan pedig nagyon nehéz feljönni, már a gumik miatt is. Péter csalódott és én is csalódott vagyok, a csapat keményen dolgozott, de nincs mit tenni csak előre nézni. A következő verseny a Donington Park, és az nekünk hazai verseny lesz, ott meg kell mutatnunk, mire vagyunk képesek.
 
 
A Világbajnokság 2 hét múlva a PTR Honda csapat otthonában Doningtonban tér majd vissza.
 
 
Faster Promotion
 
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.