A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.05.20, 09:24:00 | Utolsó módosítás: 2019.05.20, 09:24:00

Cimkék:

Megérkezett Magyarországra az OHVALE márka, azaz a gyermek versenymotorok innovációja és nem kell sokat várni, hogy elinduljon a saját utánpótlás-versenysorozata is!
 
Az OHVALE GP-O ötlet Valerio Da Lio fejéből pattant ki, aki a két kerékűek világában igazán tapasztalt szakember és a legnagyobb gyártókkal dolgozott együtt éveken keresztül a MotoGP csapatoknál! Így született meg egy 100%-ig sportos tulajdonságokkal rendelkező motor, ami érzelmeket vált ki, igazi pilótának érzi magát rajta az ember, könnyen vezethető és olyan élményt biztosít, amit csak a valódi versenyzők élhetnek át.
 
 
 
Az egyik legfontosabb szempont az volt a motor megtervezésénél és kialakításánál, hogy könnyen elérhető legyen és beférjen egy ötajtós autóba. Emellett viszont olyan extrém motorozást tesz lehetővé, mint egy valódi versenymotor, de csökkentett költségekkel.
Az OHVALE GP-0 4 verzióban érhető el és kiváló motor a fiatalok, az idősebbek és a kevésbé tapasztaltabbak, vagy akár a két kereket kedvelő nők számára is!
 
A márka hamar elterjedt a világ minden pontján és már a legnagyobb MotoGP-s sztárok is OHVALE motorokkal készülnek két verseny között. Nem hiába, az elmondásuk alapján Az OHVALE GP-0-val sikerült átvinni a supersport motorozás élményét Misano-ból egy gokartpályára.
 
Szerencsére már Magyarországon is elérhetőek az OHVALE GP-O modellek a SEM Group Kft. jóvoltából. Aki pedig már idén szeretné kipróbálni a motort és önmagát, szervezett körülmények között, annak egy jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis idén elindul Magyarországon az OHVALE kupasorozat.
 
A világhírű márka utánpótlás-versenysorozatában valóban az ügyesség fog számítani: a pilóták 110cc, 160cc, 190cc és FUN (amatőr/felnőtt) kategóriában, ugyanolyan OHVALE motorokon mérhetik össze tudásukat. 
 
A tét óriási, a 160 cc és 190 cc kategóriában a bajnokság nyertesei a Sport & Events Academy, a Next Generation Hungary SE és a Bester Capital Dubai Junior Team jóvoltából részt vehetnek a 2020. évi teljes Ohvale olasz bajnokságban, és a 2020. évi Ohvale Európa-bajnokságon a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben!
 
A jelentkezés megkezdődött, június 15-ig pedig kedvezménnyel lehet jelezni a részvételi szándékot! További részletek megtalálhatók a www.ohvale.hu oldalon.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.