A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.05.13, 12:23:00 | Utolsó módosítás: 2019.05.13, 12:23:00

Cimkék:

A Bester Capital Dubai Junior Team csapat Modenában versenyzett az Ohvale GP-0-án, a 190 cc kategóriában. Az időjárás rendesen megnehezítette a fiatalok dolgát, a szombati száraz edzések után vasárnap a kvalifikációk és a versenyek is vizes körülmények között zajlottak.
 
Rossi Moor egy 4. és egy 2. helyezéssel, összetettben harmadikként állhatott fel a dobogóra.
Az utánpótlásban az egyik legkeményebbnek számító Ohvale bajnokságban Farkas Kevin ismét bizonyította, hogy óriási léptekben képes fejlődni. Az első versenyt technikai hiba miatt nem tudta befejezni, de aztán a 11. helyről a 7-ig kapaszkodott fel a 2. futamon.
 
 
„Esős versenyhétvégénk volt, szombaton szárazon csak az első 3 szabadedzésen tudtam részt venni, mert váltó probléma volt, aztán vasárnapra kicseréltük a motorblokkot. Az időmérőn összesítettben 3. lettem. Az első futamon a dobogóért harcoltunk 6-an, de sajnos bele kerültem egy balesetbe, estem is egy kissebbet, így csak a negyedik lettem. Aztán délután végig az élen csatáztunk Flavio Piccoloval, kicsit ellépett, de az utolsó 4 körben közel 2 mp-et be tudtam hozni. Jól éreztem magam a hétvégén és alig várom a folytatást!”- mondta Rossi Moor a Sport& Events Academy pilótája.
 
Farkas Kevin így összegzett:
„A szabadedzések után áttétel módosításra volt szükség. A 11. pozícióiba sikerült kvalifikálnom, de örültem, mert a szabadedzésekhez képest sokat tudtam javítani. A délelőtti versenyen kiállni kényszerültem, de aztán délután egészen a 7. helyig sikerült feljönnöm.
Összességében örülök a teljesítményemnek, folytatom az edzéseket, hogy legközelebb még jobban tudjak szerepelni!
 
 
„Büszke vagyok a fiúkra, Olaszországra erre az időszakra nem jellemző rossz idővel kellett szembesülniük. Rossi ismételten bele került 1-2 szerencsétlen szituációba, illetve nem mindig tudta tartani a tempót az előtte haladókkal, de megint megmutatta, hogy esésből felkelve is mire képes és milyen harcos típus. Kevinen pedig edzésről edzésre látom a fejlődést, látszik, hogy egyre jobban sikerül megismernie a motort és gyorsan alkalmazkodik a számára ismeretlen pályákhoz!”
 
Rossi jelenleg második az olasz bajnokság tabelláján, de már közeledik az éllovashoz! Legközelebb Varanoban lesz lehetősége bizonytani a Bester Capital Dubai Junior Team pilótáinak.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.