A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.05.10, 09:03:00 | Utolsó módosítás: 2019.05.10, 09:03:00

Cimkék:

Három hetes szünet után Imola ikonikus pályáján tér vissza a Supersport és a Superbike-világbajnokság mezőnye. Sebestyén Peti kemény edzéssel készült a hétvégi megmérettetésre, magabiztosan érkezik Imolába, hiszen nagyon kedveli az olasz pályát:
 
 
„Nagyon izgatott vagyok emiatt a versenyhétvége miatt, szeretem ezt a pályát és illik a motorozási stílusomhoz is! Négy verseny után már pontosan tudom, miben kell fejlődnöm a versenyhétvégék alatt, de magabiztos vagyok, mert keményen készültem az elmúlt hetekben.
Szeretnék egyet előre lépni Olaszországban és jobb pozícióba kerülni már az időmérő során és aztán a TOP10-es eredményért harcolni. Jó helyen állok a bajnokságban, és nagyon fontos, hogy pontokat gyűjtsünk, de szeretném megmutatni a csapatban és bennem rejlő potenciált is! Természetesen ez alkalommal sem lesz egyszerű, hiszen rengeteg gyors pilóta van, de ha jól sikerül a Superpole, harcolhatunk a jó pozíciókért! Nagyon várom, hogy újra együtt dolgozhassak Andyvel és George-al és ismét a motoromon ülhessek, mert ez a 3 hét szünet túl sok volt!”
 
 
A fiatalabb generációra is nagy feladatok várnak a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben, hiszen folytatódik az Ohvale-GP 0 190 cc bajnokság. Rossi Moor jelenleg a bajnokság második helyén áll, Farkas Kevin pedig lenyűgözően mutatkozott be élete első Ohvale versenyén. A fiúk Sebestyén Petivel és Görbe Somával együtt készültek a mostani megmérettetésre, mindkettőjük számára a cél folyamatosan fejlődni és jól szerepelni a bajnokságban!
 
 
Stefano Favaro, a Sport&Events Academy alapítója, számára különösen fontos a hétvége, hiszen a számára „hazai pályának” számító Olaszországban bizonyíthatnak pilótái:
 
„Ez ismételten egy nagyon komoly hétvége lesz az Academy számára és jó eredményt remélek mindenkitől. Sebestyén Peti Imolában fog menni, ami neki és nekem is az egyik kedvenc helyszínem. Kíváncsian várom a teljesítményét, jó formában van és remélem összeáll minden a hétvégén. Rossi és Kevin pedig Modenában fognak szerepelni az Ohvale második fordulóján, az előrejelzések szerint változatos lesz az időjárás, de majd megoldják, ahogyan Cervesinában is. Mint mindig, a legfontosabb, hogy a gyerekek élvezzék a versenyzést, úgy szálljanak le a motorról, hogy maximumot hozzanak ki minden egyes versenyből és edzésből! További érdekes programok is várnak majd rám ezekben a napokban, hiszen Bolognába Giro d’Italia ügyben megyek tárgyalni, illetve Mantovában az MX GP-re is kilátogatok majd!”
 
 
Sebestyén Péter versenyeit a SpílerTv közvetíti , Rossi és Kevin szereplését pedig live timingon lehet követni!
 
Supersport, Spíler1 TV
 
Szombat:           Superpole      12:35 csúsztatott élő
Vasárnap:       Verseny          12:10 ÉLŐ
 
CIV Ohvale live timing
Szombat, vasárnap
http://livetimingciv.perugiatiming.com
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.