A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2023. december 04., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.04.08, 09:36:00 | Utolsó módosítás: 2019.04.08, 09:36:00

Cimkék:

Bereczki Dávid és Kecskés Tamás számára komoly megmérettetés következik, a hétvégén ugyanis elrajtol a CIV MiniMoto bajnokság Olaszországban. Tamásnak nem lesz ismeretlen a kihívás, ellenben Bereczki Dávid első szezonját kezdi meg az RXP – Sic58 Squadra Corse Junior Teammel.
 
A fiatalok néhány héttel ezelőtt már egy előtanulmány keretében megfordultak a bajnokság nyitófutamának helyszínén, Franciacortán. Az ott elért remek eredmények nem csak a felkészülésüket segítették, de önbizalmat is adtak nekik a további folytatáshoz. Bereczki Dávid még újoncnak számít csapatában, ennek ellenére bízik a jó eredményben, elmondása szerint a középmezőnybe várja magát az első MiniMoto bajnokin. Ezért mindent el is követett az ifjú titán, az elmúlt napokban szinte minden idejét motoron töltötte. A teljesség igénye nélkül húzta a gázt a kecskeméti gokart pályán, bójázott a Kakucs-ringen, csoportos technikai felkészítésen vett részt a Hungaroringen.
 
 
Kecskés Tamás szintén sokat dolgozott a bajnoki nyitány előtt, és már alig várja, hogy a nyeregbe pattanhasson. Termes edzésekkel és motorozással igyekezett magát minél jobb formába hozni, de egyértelmű elvárásokat nem fogalmazott meg a hétvégével kapcsolatban a Simoncelli csapat pilótája. A bajnokság népes lesz, valamint nagyon erős, így a folyamatos fejlődés a legfontosabb irányelv az idei szezonban. Ám mivel versenyzőkről beszélünk, a kisördög folyamatosan ott motoszkál a fiatalokban, így Tamás számára is fontos az eredmény, csapattársához hasonlóan ő is a középmezőnybe várja magát.
 
 
Franciacortán péntektől felbőgnek a motorok, aki szeretné nyomon követni a magyar fiatalok szereplését, az ITT (Bereczki Dávid) és ITT (Kecskés Tamás) megteheti.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.