A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

Kecskés Bence a sikeres misanói edzést követően, most az első versenyhétvége miatt látogat vissza a Marco Simoncelliről elnevezett pályára

Zólyomi Andrea | 2019.03.28, 08:49:00 | Utolsó módosítás: 2019.03.28, 08:49:00

Cimkék:

Hosszú és fárasztó napok előtt áll a fiatal tehetség, ugyanis már szerdán kezdetét veszi a felkészülés a vasárnapi futamra. Az első két nap az edzések jegyében telik majd, míg szombaton az időmérő edzésre kerül sor.
 
 

A 250 cm3-es Yamaha erőforrással ellátott motorok típusai eltérőek lehetnek, azonban sok paraméteren nem lehet változtatni. A vázgeometria és a felfüggesztés nyerő lehet, a jól beállított értékek és a pontos motorozás a fiatal pilóta malmára hajthatja a vizet. Van, aki már évek óta ebben a kategóriában vitézkedik, köztük kell helytállnia a legfiatalabb Bencének.

 

 
A meterológusok szerint napos, tavaszi idő várható az elkövetkezendő napokban. Hasonló körülmények közt zajlott a két héttel korábbi edzés is, amelyről így nyilatkozott Bence:
 
" Az első misanói edzést követően roppant pozitív vagyok a szezon előtt, amit nagyon várok. Úgy érzem mindent megtettem, hogy tökéletesen elsajátítsam ezt a trükkös, számomra technikás pályát. "
 
 
Az egész csapat nagyon várja az első megmérettetést, ugyanis most fog kiderülni, hogy eredményesek voltak-e a téli erőnléti és motoros edzések. Illetve fény derül arra is, hogy a birtokában lévő tapasztalat és tudás mire elegendő.
 
Írta : Háfra Zsolt / RXP SIC58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.