A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. május 24., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.02.22, 09:33:00 | Utolsó módosítás: 2019.02.22, 09:33:00

Cimkék:

Görbe Soma, Rossi Moor és Farkas Kevin hamarosan útra kelnek és meg sem állnak a napsütötte Spanyolországig. Miközben Sebestyén Peti már Ausztráliában vág neki a versenyhétvégének, a fiatalok számára még van 2 hónap a szezon kezdetéig. Ahhoz azonban, hogy minél jobban teljesítsenek, szükségük van a szakértelemre, a mentális gyakorlatokra és a minőségi motorozásra.
 
A Sport&Events Academy 2019-től stratégiai megállapodást kötött a Bester Capital Dubai Moto3-as csapat junior alakulatával, annak érdekében, hogy a magyar tehetségek már korán hozzászokjanak, hogyan tudnak integrálódni egy professzionális csapat struktúrájába.
Görbe Soma idén Fermin Aldeguer és Filippo Palazzi csapattársaként a CEV Repsol European Talent Cupban teljesíti majd második szezonját, José Manuel Ruiz Gómez vezetésével.
Soma néhány hete már kint volt és láthatóan rengeteget fejlődött Josette kezei alatt, sokat gyakorolta a különböző technikai feladatokat, annak érdekében, hogy minél stabilabban teljesítsen az áprilisban kezdődő ETC mezőnyében pre moto3-as gépével.
 
 
Rossi Moor nemrég érkezett vissza Amerikából, ahol a teljes holtszezon alatt tesztelte az Ohvale 190 cc kategóriás motorját, hiszen idén egy kategóriát feljebb lépett az Olasz Bajnokságban. Szintén áprilisban kezdődik majd a CIV Olasz Bajnokság Ohvale GP-o kategóriája.
Farkas Kevin 2 hónapja csatlakozott a Sport&Events Academy csapatához, Rossi Moor csapattársaként fog versenyezni 2019-ben szintén az Ohvale 190 cc kategóriás csapatában. Kevin és Rossi számára újdonság lesz a spanyol módszerekkel edzőtáborozni, de várhatóan rengeteg pluszt ad majd nekik és a motorozási stílusuknak Josette egyedülálló  utánpótlás programja.
 
A fiúkat Stefano Favaro, a Sport& Events Academy alapítója is elkíséri az utazásra.
„Magyaroroszágon sajnos a téli időszakban nem igazán volt lehetősége motorozni a fiúknak, ezért sokat dolgoztunk rajta, hogy megteremtsük a lehetőséget a pilótáink számára és csatlakozhassanak egy spanyol csapathoz a felkészülési időszakban. Bízunk benne, hogy ez segíteni fog, hogy remek eredményeket érjenek el a 2019-es szezonban. Nem szabad elfelejteni, hogy a fiúk már ilyen fiatalon a legerősebb nemzetközi bajnokságokban versenyeznek. Külön öröm számomra, hogy egy éve kezdtünk el dolgozni a Sport&Events Academy utánpótlás koncepciójával, és idén bővül a csapatunk Farkas Kevin személyében. Mi abban hiszünk, hogy kemény munkával hamarosan sikerül visszahozni Magyarországot a motorsport térképére.”
 
 
Forrás: Faster Promotion
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.