A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 12., péntek
Hírek

A H-Moto Team 17 éves versenyzője folytatja szereplését a Katari Nemzetközi Bajnokságban

Zólyomi Andrea | 2019.01.24, 09:11:00 | Utolsó módosítás: 2019.01.24, 09:11:00

Cimkék:

Újra pályára gurul Dohában Kovács Bálint, hogy ismét bizonyítsa tehetségét a Katari Nemzetközi Bajnokságban. A H-Moto Team fiatal motorosa a Superstock 600-asok mezőnyében már a harmadik versenyhétvégéjére készül, ahol abban bízik, hogy megjavítva az eddigi legjobb köridejét, megtartja jelenlegi helyezését, vagy akár előrébb is lép összetettbeli negyedik pozíciójából.
 
 
A harmadik versenyhétvégével folytatódik Katarban a Losail Ázsia Bajnokság, ahol ismét rajthoz áll a Superstock 600-ban induló Kovács Bálint. A H-Moto Team 17 éves motorosa – aki a szezonnyitó hétvégén azonnal dobogóra állhatott, majd háromszor negyedik lett – ugyan nem tudott motorozni az elmúlt hetekben, ám ennek ellenére felkészülten érkezett meg az újabb bajnoki fordulóra Dohába. A fiatal magyar versenyző, aki az összetett negyedik helyéről várja a hétvégi folytatást, komoly fizikai és mentális felkészülésen esett át, így optimistán várja a versenyeket.
 
 
A hétvégén folytatódik a katari szereplésem, természetesen, már nagyon várom. Sajnos utoljára tavaly, éppen az itteni második versenyhétvégén ültem motoron, de a felkészülésem így is jól sikerült, köszönhetően a Fit 4 Race edzéseknek. Úgy érzem, remek erőben vagyok, hiszek magamban, így az a célom, hogy a hétvégén megjavítsam az eddigi legjobb köridőmet, illetve már a szabadedzéseken sikerüljön a megfelelő ritmust felvennem. Jelenleg összetettben a negyedik helyen állok, és bízom abban, hogy ezt a pozíciót képes leszek megőrizni a hétvégén is. Persze, nem leszek elkeseredve, ha sikerülne a pontversenyben előrébb lépnem”- mondta Kovács Bálint.
 
 
A 2018/19-es Katari Nemzetközi Bajnokság hivatalos menetrendje
 
1.forduló – 3. és 4. hely
2.forduló – 4. és 4. hely
3.forduló – 2019. január 25-26.
4.forduló – 2019. február 8-9.
5.forduló – 2019. március 29-30.
 
 
 
 
fotó: Erdélyi Gábor, Ahmed Feisal
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.