A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2019.01.16, 10:21:00 | Utolsó módosítás: 2019.01.16, 10:21:00

Cimkék:

Tisztelt Tagszervezet Vezetők!
 
Szeretettel meghívjuk Önöket és sportszervezetük tagjait az Enduro szakág 2018-ra kiírt Bajnoki és Kupasorozatainak díjátadó ünnepségére, melynek meghívóját a mellékletben találják. 
 
Néhány információ a jelentkezésről:
A díjkiosztóra a nevezés egy online felületen történik. A jelentkezéshez a regisztrálónak ki kell választania a listából a saját egyesületét. Így a kiválasztott egyesület kap egy, a rendszer által automatikusan generált e-mailt a szövetségben leadott címére, amiben a jelentkező neve, telefonszáma és e-mail címe is benne van (a díjátadóra vonatkozó további információkon kívül). A jelentkezéseket az egyesületek összegyűjtve, egyben is leadhatják.
 
Az egyéni első helyezettek számára a vacsora díjmentes, továbbá van lehetőség vacsora nélkül is regisztrálni. Kérjük, hogy a vacsorák díjának befizetését az egyesületek lehetőleg egy összegben a megadott határidőig rendezzék.
 
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
László Márk szakágvezető és az enduro szakági tanács
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.