A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. július 25., vasárnap
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.11.08, 10:32:00 | Utolsó módosítás: 2018.11.08, 10:32:00

Cimkék:

Hétvégén a Veszprém megyei Nyirádon rendezik az I.O.B.C. bajnokság utolsó fordulóját, amely a Raid of the Champions néven híresült el. A nyirádi Motorsport Aréna parázs csatákkal és 57 nevezővel a mezőnyben várja a nézőket, melynek természetesen a Laller Racing Dakar Team is tagja lesz.
 
 
Horváth Lajos és (ezúttal kéttagú) csapata már nagyon készül a megmérettetésre, mind technikai, mind emberi értelemben:
„Sokat készültünk a zárófutamra, többek között egy teljes generált hajtottunk végre a motoromon. Edzésmunkát csak szinten tartás gyanánt végeztem, épp ezért jött kapóra a Garamvölgyi Zoltán által szervezett tereprali teszt/iskola. A Raid of the Champions-on ketten állunk rajthoz, és mindent elkövetünk majd a minél jobb eredmény érdekében. Mind a versenyen, mind a bajnokságban a győzelemnek örülnék a legjobban, de a legfőbb célunk most is az, hogy egy jót motorozzunk. Számomra nagyon fontos lesz, hogy azok az új srácok is szuperül érezzék magukat, akik most kóstolnak bele először a terepraliba. Nekik is szeretnék segíteni.” - összegezte gondolatai Horváth Lajos „Laller”.
 
 
Kárpáti Péter egy sérülés után immáron százszázalékos formában van, és alig várja, hogy ismét a nyeregbe pattanhasson versenykörülmények között.
 
 
„Még a Baja Poland-on sérültem meg, amit hála az égnek sikerült kihevernem. Ugyan azóta motoron csak egyszer, a Veszprém melletti hivatalos tereprali teszten ültem, de ott semmilyen fájdalmat nem érzékeltem. További biztató jel, hogy a felpörgetett edzésmunkám közben sem jelentkezett semmiféle probléma. A Raid of the Champions egy háromnapos verseny lesz, ahol a legfőbb célom az, hogy teljesítsem a távot, és lehetőség szerint minél előrébb végezzek. Velünk együtt tizenkét motoros nevezett, így érzésem szerint jó kis meccsek lesznek majd. Nagyon várom a hétvégét, rajtam semmi nem fog múlni, mindent beleadok.” - mondta el Kárpáti Péter.
 
A verseny alakulását a Laller Racing Dakar Team vagy Horváth Lajos „Laller” Facebook oldalán tudjátok majd nyomon követni.
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.