A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 14., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.09.27, 11:07:00 | Utolsó módosítás: 2018.09.27, 11:07:00

Cimkék:

A pénteki nap az edzés jegyében telt az Euroringen. A motor kifogástalanul működött.

Szombaton reggel szeles nap köszöntött a pilótákra, emiatt nehéz volt jó időt futni a pályán.

 

 

Norbi folyamatosan tudott gyorsulni, így a 3. leggyorsabb idővel zárta a mért edzést.
A verseny rajtját kicsit elrontva visszaesett az 5. helyre, majd Mala Lacival és Sándor Balázzsal küzdöttek a 3. helyért, de utóbbi, remek motorozásával ezt meg is szerezte így szombaton Norbi csak a 4. helyen ért célba.
 
Vasárnap már enyhébb idő várt a versenyzőkre, a szél is elállt, bár elég hűvös volt, így egy lágyabb gumikeveréket kellett felrakni a szabadedzésre és az időmérőre, ahol nagy csatában sikerült megszereznie a 3. helyet.
 
 
Az első verseny rajtját jól kapta el a tehetséges motoros, de a harmadik kanyarban a technika ördöge megtréfálta, azzal, hogy féktávon leesett a lánc az első lánckeréknél majd utána el is szakadt, emiatt fel kellett adnia a futamot. Ezután kiderült, hogy az első lánckerék mögül hiányzott egy hézagoló gumigyűrű, emiatt lötyög és ledobja a láncot.
 
A második versenyre sikerült összerakni a motort, és orvosolni a hibákat. A rajtot ismét remekül abszolválta. Az ötödik körig a harmadik helyen tudott motorozni, szorosan az élmenők mögött, majd rákapcsoltak, így Norbinak esélye sem volt az előzésre. Végül a dobogó legalsó fokára tudott felállni.
 
 
Ez volt a 2018-as szezon záróhétvégéje, így az OT és OB bajnokságban az összetett 3. helyen
zártam.
 
"Teljesen elégedett vagyok az elért eredményemmel, ez egy remek év volt sok izgalommal és küzdelemmel. Köszönöm a sok segítséget Gudmon Zoltánnak és Herczeg Dánielnek az alkatrészek pótlásában." - Nyilatkozta Ernszt Norbert.
 
Valamint hálás vagyok az egész éves támogatásért a Neumotormentésnek, a Moto.hu-nak, a Vamsoft-nak, a Full Top Cargónak és a Chekpoint Clubnak. Nélkülük nem sikerült volna ez az év.
 
A jövő szezonra nézve vannak kilátásba tervek és kategóriák, de előtte még az olaszországi téli edzésre és a felkészülésre kell koncentrálni.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.