A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. április 20., kedd
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.08.31, 09:51:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.31, 09:51:00

Cimkék:

Vallelunga "Piero Taruffi” névre hallgató kiváló pályáján rendezik a CIV Junior 2018 utolsó, mindent eldöntő versenyhétvégéjét.

 

 
Rossi Moor, a Sport&Events Acedemy pilótájának kategóriájában, az OHVALE GP-0 160 cc-ben Edoardo 'Edos' Liguori a legesélyesebb a bajnoki címre, de a második helyért komoly csata várható, amelyben a magyar 10 éves pilótának is eltökélt szándéka a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.
 
 
“Nagyon várom , hogy újra motoron legyek, sokat edzettem és készültem a záró futamokra. Mindent bele fogok adni, hogy én legyek az egyik leggyorsabb és mindenképpen szeretném elérni a dobogós helyezést az egész bajnokságban.” –mondta a Sport&Events Academy fiatal tehetsége.
 
„Az utolsó dupla versenyen a pódium a célunk, szeretnénk ha magyar versenyző TOP3-ban lenne a korosztály legkeményebb bajnokságában. Rossinak ez az első éve Európában és rengeteget fejlődött a szezon eleje óta, nagyon elégedett vagyok az egész éves teljesítményével” – harangozta be a hétvégét Stefano Favaro, a Sport&Events Management Academy alapítója.
 
 
A szombati napon 4 szabadedzésre lesz lehetősége a résztvevőknek, vasárnap pedig jönnek majd a kvalifikációk és a versenyek. Az első futam 14.45-től,a második 16.45-től kezdődik majd vasárnap.
 
Live stream: http://livetimingmulticiv.azurewebsites.net
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.