A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. április 20., kedd
Hírek

Idei harmadik futamgyőzelmével folytatná a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője

Zólyomi Andrea | 2018.08.17, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.17, 09:32:00

Cimkék:

A hétvégén nem akármilyen versennyel folytatódik az idei quad bajnoki szezon, melyen teljes szezont teljesít Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában vezeti az összetett bajnoki pontversenyt. A mezőny ezúttal is Miskolcon gurul salakra, ám ezúttal villanyfényben rendezik meg a Salakshow-t! A Pro Racers pilótája idén eddig száz százalékos, és a hatodik bajnoki címét szeretné megszerezni a sportágban, amihez vasárnap este hazai salakon szeretné megtenni a következő lépést.
 
 
Úgy tűnik, Kazár Miklós a régi szép napokat idézően versenyez ismét, ugyanis a quadosok országos bajnokságában eddig valamennyi futamot megnyerte, így a sportág többszörös bajnoka fölényesen vezeti kategóriájában az összetett pontversenyt, míg szintén ő lett az első a Veszprém Rallye-n, azaz itt is bejelentkezett az abszolút bajnoki címért. Ezúttal a quadosok mezőnyében bizonyíthat újra, igaz, számára eddig szokatlan körülmények között. A Pro Racers versenyzője tökéletesen felkészített KTM motorjával várja a villanyfényben megrendezendő viadalt a 450+ kategóriában, és abban bízik, sikerül megőriznie eddigi száz százalékos mérlegét.
 
 
– Nagyon hosszú volt már a nyári szünet, ráadásul az elmúlt időszak sikerei után szinte azonnal folytattam volna legszívesebben a versenyzést. Már alig várom a vasárnapot, ahol remélhetőleg sok néző előtt tehetem meg a következő lépést a hatodik bajnoki címem felé. A KTM-be most már bekerültek azok az alkatrészek is, amik a múltkor még nem álltak a rendelkezésemre, így mind a quad, mind pedig én harcra kész. Érdekesek lesznek a körülmények, hiszen villanyfényben még nem versenyeztem quaddal, ám úgy vélem, szervezők remek döntést hoztak azzal, hogy a nagy meleg helyett inkább este versenyezzünk, ami nemcsak nekünk, hanem a quadoknak is sokkal jobb – árulta el Kazár Miklós.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.