A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Sebestyén Péter mozgalmas napokon van túl: edzés, munka, motorozás, így telik egy versenyző élete a nyári szünetben.

Zólyomi Andrea | 2018.08.17, 09:30:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.17, 09:30:00

Cimkék:

Hamarosan véget ér a Superbike-világbajnokság nyári szünete és szeptember 15-én Portimaoban folytatódik a szezon, amire a világbajnokság egyetlen magyar szereplője, Sebestyén Peti is teljes erőbedobással készül a Supersport kategóriában.
 
Igazán kedvező a helyzet, hiszen a verseny előtt a  PTR Honda és Peti menedzsmentje jóvoltából lehetőség nyílik két napot tesztelni az új csapatával.
 
„Nagyon várjuk a portimaoi tesztet Péterrel és Kyle-al! Misanóban remek munkát végzett a csapat és a versenyző egyaránt, ahonnan már vannak visszajelzéseink a motorról, ezért is optimális, hogy most a következő verseny előtt lesz időnk tesztelni és tovább fejleszteni.
A fő fókusz Péternél, hogy megtaláljuk közte és a motor között az optimális beállításokat, a kanyarokban fejlődjön és a motor hátulja is megfelelően működjön. Örültem Péter teljesítményének Misanóban, megmutatta, hogy van benne potenciál. Szeretnénk belőle kihozni a maximumot a szezon végi versenyeken, célunk, hogy stabil pontszerző legyen és biztos vagyok benne, hogy a TOP10 is összejöhet!” - mondta Simon Buckmaster, a PTR Honda csapatfőnöke az augusztus 21-én kezdődő teszt előtt.
 
Teljes videó:
 https://www.youtube.com/watch?v=wBYYi4PyJ7w
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.