A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. július 25., vasárnap
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.08.02, 11:44:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.02, 11:44:00

Cimkék:

 

Ernszt Norbert Bizakodva érkezett le a kakucsi pályára, mert rengeteget edzett a hosszú, egy hónapos szünet alatt. A motor beállításian nem változtattak, remek időket futott a gyakorlások alkalmával.
 
 
Szombati nap elég szoros volt, az időmérőn nagy harc folyt a pole pozícióért. Végül a harmadik helyet sikerült megszereznie Norbinak.
Az első versenyen Gudmon és Szokolics indult előle. A rajt elég jól sikerült, verseny felállás egészen 8 körig ugyan ez volt, de Gudmon Zoli egy lekörözöttel összeütközött és elesett. Szokolics Lacit a táv hátralévő részében már nem tudtam megelőzni, így a második helyen végeztett a tehetséges motoros.
 
 
Vasárnap korán kezdődött a nap, mert egy gumicsere várt a motorra és egy új keveréket és márkát probált ki Norbi, pontosabban a Metzeller Racetech R Kr2-es médiumot.
 
Szabadedzésen jól szuperáltak az új abroncsok nagyon magabiztosan tudott velük motorozni és az időmérőn egy másodpercet javított az idején. (43.0) így a második helyre qvalifikálta magát.
 
A vasárnapi első verseny elég izgalmas volt, több szempontból is, először is hőség elég megterhelő volt, a másik pedig, hogy a verseny végéig ment a csata. Végül a második helyen végzett Norbert. Egy rövid pihenő után következett a második megmérettetés, a rajtott jobban elkapta, de egy féktávon visszacsúszott a 3. helyre és innentől kezdve a második pozíció visszaszerzése volt a cél, sajnos Laci nagyon jól védekezett és zárta az íveket, így a harmadik helyen intette le a kockás zászló. Összetettben a dobogó második fokát foglalhatta el.
 
 
„Köszönöm a támogatóimnak a sok segítséget és, hogy újra tudtam nekik bizonyítani. Legközelebb augusztus 11. –én találkozunk a Hungaroringen, ahol a nézőknek a belépés díjtalan.”
 
 
Fotók: Erdélyi Károly
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.