A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. április 20., kedd
Hírek

A H-Moto Team 15 éves tehetsége nagy tervekkel érkezik Brno-ba, ahol az ADAC Junior Cup következő fordulóját rendezik meg a MotoGP betétfutamaként

Zólyomi Andrea | 2018.08.02, 11:36:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.02, 11:36:00

Cimkék:

A H-Moto Team csapatát ezen a hétvégén ezúttal Kakuszi Ádám képviseli majd a nemzetközi motoros mezőnyben. Ezúttal Brno-ban folytatódik a MotoGP betétfutamaként az ADAC Junior Cup sorozata, és a 15 éves motoros a lehető legfelkészültebben várja az újabb megmérettetést. Egyértelmű célja, hogy a legendás ringen az idei év legjobbját nyújtva bekerüljön a legjobb tíz közé.
 
 
A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám a soron következő hétvégén folytatja szereplését az idei ADAC Junior Cup sorozatban. A világ egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnye ezúttal a csehországi Brno-ban áll rajthoz, mégpedig a Moto GP mezőnyével közös versenyhétvégén. A 15 éves motoros nagyon készült a hétvégére, ahol vélhetően rengeteg magyar szurkoló előtt bizonyíthatja a tehetségét. Ádám abban reménykedik, hogy az általa ismert legendás aszfaltcsíkon – tavaly már versenyzett itt – képes lesz megjavítani az utolsó versenyen, Sachsenringen elért 11. helyezését, és a legjobb tíz között intik majd le a futam végén.
 
 
„Tavaly indultam már itt ugyanebben a sorozatban, és akkor is a MotoGP betétfutamaként motorozhattunk a világ legjobbjai előtt. Engem kifejezetten feldob, hogy egy hétvégén versenyezhetünk velük együtt. A Sachsenring óta egy alkalommal motoroztam egy Kawasaki Ninja ZX-6R-el, amit nagyon élveztem, és ami remek felkészülést jelentett a számomra. Erőnléti és mentális tréningeket is végeztem, valamint X-boxon is tovább mélyítettem a pályával kapcsolatos ismereteimet. Remélem, mindennek meglesz az eredménye, és odaérhetek a TOP 10-be, ami idén az eddigi legjobb eredményem lehetne” –mondta Kakuszi Ádám.
 
 
Fotó: Kőházy Tamás, H-Moto Team  
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.