A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.08.02, 09:04:00 | Utolsó módosítás: 2018.08.02, 09:04:00

Cimkék:

A CIV szervezésében idén is megrendezik a gyermekek részére kiírt Európa-Bajnokságot. Csakúgy, mint tavaly, az idei helyszín is a Daniel Bonaráról elnevezett, Olaszországban található Franciacortai versenypálya lesz. Tavaly ezen a megmérettetésen a Forty Racing csapat másik fiatal versenyzője Kovács Zolika #93 vett részt, akkor még a Honda NSF típusú motorjával, igen eredményesen, egyetlen magyarként.

 

 
Idén felkérést kaptunk a csapat vezetőitől Alessandro Falzone-tól és Luca Pasini-től. Nagyon megörültünk a felkérésnek miszerint Bencét indítanák a miniGP kategóriában ezen a versenyen. A fiatal és tehetséges motoros a megszokott RMU típusú két üteműjével és az összeszokott RXP csapat hátterével száll harcba. Rajta kívül még két kis magyar versenyző is megméretteti magát a négy üteműek között, az NSF100 kategóriában.
 
 
A rendezvény több napos, Bence csütörtöktől már szabadedzéseken vesz részt. Hétvégére vannak kiírva a versenyek és a díjátadók.  Az olaszoktól megszokott jó hangulat szinte garantált!
 
Bence felkészülten várja a megmérettetést, ezen a pályán már több alkalommal edzett és versenyzett is az idén, a pálya trükkjeinek ismeretében jó eredményt várunk tőle. Tudatában annak, hogy elég nagy és nívós mezőnyre számítunk.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.