A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.07.25, 11:30:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.25, 11:30:00

Cimkék:

Máté ma ünnepli 13. (!!) születésnapját, de az elkövetkezendő időszak nem a lazításról fog szólni, hiszen pénteken már szabadedzés, szombaton és vasárnap pedig egy-egy verseny vár a fiatal motorosra.

 

 
Mátéék Horvátországban is népes és erős mezőnyre számítanak, valószínűleg Olaszország közelsége miatt az ottani bajnokság résztvevői is elindulnak, sőt néhány VB menő is megméretteti magát az SSP 300 mezőnyében - az osztrák YART Yamaha Team például biztosan emelni fogja a színvonalat. Az előző hétvégén 22 versenyző volt a rajtrácson, most ennél jóval több várható, pedig már ez utóbbi sem számít gyérnek.
 
A mezőny nagyrésze a hét eleji tesztnapokon már bőszen próbálgathatta a határait, azonban Számadó Máté sem a nulláról fogja kezdeni az ismerkedést a pályával, hiszen a korábbiakban már edzett itt egy alkalommal. A nehéz, technikás vonalvezetés tetszett neki, és elmondása szerint nagyon élvezte a körözgetést az újraaszfaltozott íveken. Akkor a tavalyi mezőnyhöz képest nagyon jó időket ment, mindez azonban csak iránymutató, mert az előző szezon versenyzői garnitúrája kicserélődött, továbbá az új aszfaltréteg is csalóka lehet.
 
 
Máté születésnapja egyébként fontos eleme a versenyhétvégének, ugyanis az Európa kupában ez a korhatár, így most fogják először értékelni - emiatt kicsit izgatott is. Nos, igazán nincs miért aggódni a szupertehetséges magyar motorosnak: ha a Pannónia-Ringen megütötte volna a korhatárt, akkor egy kontinens második helyezéssel is gazdagodott volna. 
 
A tini pilóta első nemzetközi szerepléséről rögtön két bronz kupával tért haza, és most sem szeretné alább adni.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.