A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. április 20., kedd
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.07.03, 11:59:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.03, 11:59:00

Cimkék:

 

Kecskés Bence június 28-án az Umbria régióban, pontosabban Perugia megyében található Magionéban edzett.
 
A lehetőséget meg kellett ragadni, hiszen a következő versenye július végén itt lesz. A pályát ismerte már tavalyról, illetve a legelső egész napos olaszországi edzése itt volt.
 
 
A csütörtök reggel nehezen indult, kevés edzeni vágyó érkezett arra a hétköznapra, illetve a mentők nem foglalták el időben a helyüket, így reggel helyett délelőtt kezdődött az edzés.
 
Cserében viszont összevonták az Ohvale és Minigp kategóriát és etaponként fél órás edzésidőt kaptak. Hatszor harminc perc állt a versenyzők rendelkezésére az ívek tökéletesítésére.
 
 
Bence a saját edzőmotorjával ment, ami nem olyan kiélezett, mint a versenymotorja, mégis látszott, hogy körről körre gyorsul. Az edzések alatt folyamatosan megbeszélték a pályán alkalmazandó trükköket, sok hasznos tanácsot kapott Luca Pasinitől, aki végig figyelte a csapatában versenyzőket és segített az apró hibák javításában.
 
A pálya dél környékére katlanra kezdett hasonlítani, a hegyek között tűző nap felforrósította az edzést, a fél óra pályahasználat egyben szinte kivette a gyerekekből az erőt, sokan kihagyták a harmadik edzést és gyűjtötték az erőt a nap további részére. Bence azonban maximum technikai tanácsért és egyeztetésért hagyta ott a pályát. Látszott, hogy a sok motorozás melletti más típusú edzés meghozta gyümölcsét és az állóképessége megfelel az extrémebb körülmények között való elvárások teljesítésének.
 
 
„Jól éreztem magam ezen az egy napon, igyekeztem minél pontosabban és jobban újra megtalálni a pálya íveit. Jó volt újra itt motorozni, kellemes emlék tavalyról mennyire izgatottan vártam ez első edzésem ezen a helyszínen. Voltak kihívások és küzdelmek, a meleg nap végére nagyon kifáradtam, de elégedett voltam a teljesítményemmel. Remélem a csapat is elégedett velem, az idei versenyt már nagyon várom.” –mondta el Kecskés Bence.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.