A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 14., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.07.03, 10:42:00 | Utolsó módosítás: 2018.07.03, 10:42:00

Cimkék:

Az utolsó imolai verseny utána a Sport&Events Management azon kezdett dolgozni, hogy új pilótát és szerelő csapatot találjon saját csapatának a Supersport világbajnokság fennmaradó európai futamaira.
Mivel szezon közben nem egyszerű szakmai embereket és pilótát találni, ezért Doningtonban és Brnoban sajnos nem tudott rajhoz állni az SSP Hungary Racing. A csapat számára fontos, hogy magyar versenyzővel menjen, így  végül Bódis Ricsi személyében sikerült megtalálni az új pilótát.
 
 
“Elmondhatatlanul nagy boldogságban úszom mióta megtudtam hogy újra a WSBK-ban versenyezhetek a Supersport600-as kategóriában.
Tavaly év végén versenyeztem utoljára, úgyhogy ez eléggé nagy kiesés, viszont bízom benne, hogy gyorsan fel tudom majd venni a Világbajnokság ritmusát.
Vasárnap volt lehetőségem kipróbálni a csapat 600-as edzőmotorját és szerencsére sikerült gyorsan megtalálni az összhangot. Amit észrevettem, hogy a kondival lehetnek problémák hiszen nagyon régen motoroztam verseny körülmények között! Azt megígérhetem hogy a maximumot fogom kihozni magamból azonban a tudatos fejlődésnek vagyok a híve. Nagy köszönettel tartozom a Sport& Events Managementnek illetve a támogatóimnak akik nélkül nem lehetnék ott Misanóban a rajtrácson. Emellett szeretném megköszönni családomnak, barátoknak a rengeteg lelki támogatást akik az elmúlt egy évben bíztattak hogy visszakerüljek a rajtrácsra.
Misano jövök!”- mondta Ricsi a misanói verseny előtt
 
 
Stefano Favaro a Sport&Events Management vezetője és az SSP Hungary tulajdonosa így értékelt:
 
“A kihagyott versenyek után most végül sikerült egy teljesen új magyar csapatot felállítani. A kiváló technikai háttér továbbra is biztosítva van Ricsi számára, nagyon kíváncsian várom a misanói futamot, hogy milyen eredményt sikerül így elérni. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy nagyon kemény és jó mezőny van a Supersport VB-n. A hosszabb távú célunk hogy Bódis Ricsi az összes fennmaradó európai futamon részt vegyen és szeretnénk pontot szerezni. Nagyon bízom a misanói jó kezdéseben.”
  
A hétvégén a Spíler1 Tv műsorán követhetjük majd nyomon a magyar résztvevőket! Szurkoljunk együtt Bódis Ricsinek és Sebestyén Petinek!
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.