A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.06.08, 09:18:00 | Utolsó módosítás: 2018.06.08, 09:18:00

Cimkék:

A H-Moto Team fiatal tehetsége ezen a hétvégén a németországi Oschersleben-ben folytatja idei szereplését a nemzetközi mezőnyben. Kakuszi Ádám az egyik legerősebb nemzetközi utánpótlás sorozatban, a német ADAC Junior Cup-ban állt rajthoz, és abban reménykedik, hogy a tavalyi eredményeinél – az első futamon a 14, míg a másodikon 10. lett – jobban teljesít majd, és összetettben is sikerül előrelépnie a jelenlegi 13. pozíciójából.
 
 
A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám ezen a hétvégén folytatja szereplését az ADAC Junior Cup sorozatban. Európa egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnye korábban Assenben teljesített dupla futamot, ahol a 15 éves motoros abszolút nem vallott szégyent, és a népes mezőnyben végül mindkétszer a pontszerző 12. helyen zárta a szezonnyitót. Ádámra most az az oscherslebeni pálya vár, ahol tavaly már versenyzett a sorozatban, és az első futamon a 14., míg a másodikon 10. lett, így azzal a feltett szándékkal hajt ki a német aszfaltcsíkra, hogy mindenképpen előrébb végezne, mint 2017-ben.
 
 
„Nagyon vártam a folytatást, ráadásul a tavalyi szezonban már sikerült megismernem a pályát, aminek nagyon tetszett a vonalvezetése. Volt egy hosszabb szünet a szezonnyitó és a mostani, második versenyhétvége között, így videózással készültem elsősorban a mostani megmérettetésre. Persze a motorozás sem maradt ki a programból, és az Euroringen tartott magyar bajnoki futamon sikerült is dobogóra állnom a Supersport 300-as kategóriában. Szeretném felülmúlni a tavalyi eredményemet, és a célom, hogy ezúttal mindkét futamot a legjobb nyolc között zárjam”– mondta Kakuszi Ádám, aki összetettben nyolc ponttal a 13. helyen várja a folytatást.
 
 
 
Fotók: H-Moto Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.