A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 14., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.05.08, 09:30:00 | Utolsó módosítás: 2018.05.08, 09:30:00

Cimkék:

Ernszt Norbert május hatodikán vett részt edzés képpen az SSP 300 magyar bajnokságban az rs125 Apriliával az Euroringen, Örkényben. A reggeli érkezést követően minden nagyon flottúl ment.
 
 
Az első szabadedzés a tesztelés jegyében telt. Próbálgatta a motort és egy kettő új beállítást, de a motorerő sajnos még így se jött meg. Ez annyira nem hátráltatta a versenyzőt és kihozta magából és a motorból a maximumot. Legjobb ideje: 1.27.415 . Az SSP 300-asok közt a 7. helyre qvalifikálta magát. Versenyben kapott egy nagyon jó űldözőt Surányi Balázs személyében, akivel a verseny végéig elcsatázgatott. A 6. helyen intette le a kockás zászló. Különértékelésben lett pontozva így nem üres kézzel tért haza.
 
"Ezt a versenyt is komolyan vettem, mint mindent." Azonban inkább edzésszerűen vágott neki, de pozitív élményekkel gazdagodva tért haza. A motoron sok fejlesztés lesz még a közeljövőben, mert nemsokára a MAMI Kupa május utolsó hétvégéjén az Euroringre érkezik. Addig is sok edzés és felkészülés vár rá.
 
 
Fotók: Erdélyi Károly
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.