A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.04.20, 12:45:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.20, 12:45:00

Cimkék:

Kecskés Bence idei első versenye hétvégén Olaszországban pontosabban Cervesinában, a Tazio Nuvolari pályán lesz esedékes. Ez az a pálya ahol márciusban tudott edzeni, tehát a pályát már ismeri. Versenysorozata a CIV Junior, amiben a „CIV” Olaszországban egy átfogó versenysorozatot, a junior az utánpótláskorú versenyzőket jelöli. A sorozatról tudni érdemes, hogy az olaszoknál nagy becsben tartják. A legjobb motorosaik itt kezdték pályafutásukat, így a mezőny mindig igen felkészült, nagy tudású fiatalokból áll.
 
 
A fiatal motoros készen áll a megmérettetésekre. Az előzetes felkészítő edzéseket, mind teremben mind a pályán úgy állították össze, hogy a verseny idejére formában legyen. A versenynap a szokásoktól eltérően, idén 2 időmérőből és 2 versenyből áll majd, ezek összegezve adják a végleges eredményt.
 
 
Szeretne a csapatában kiemelkedő teljesítményt nyújtana, hiszen nem hiába választották Pasini csapatába. Reményei szerint tud majd az élmezőnnyel motorozni és felkészült az izgalmas csatákra is.
 
A hétvége eseményeit a   facebook oldalán tudjátok követni: www.facebook.com/bencemoto25
 
 
fotó: Csanádi Eszter
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.