A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Sebestyén Peti: Két keréken élve, kommentátorállásban ülve

Zólyomi Andrea | 2018.04.04, 11:16:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.04, 11:16:00

Cimkék:

Sebestyén Peti a szezon előtti tesztelésből egyenesen a Spíler1 TV kommentátorállásába érkezik, ahol Mezei Dániellel együtt közvetíti az április 8-i MotoGP Argentin Nagydíj eseményeit.   
 
A magyar motorversenyző húsvétkor Olaszországban, az adriai versenypályán tesztelt az SSP Hungary csapatával, hiszen hamarosan kezdődik a Superbike ESS kategóriájának 2018-as szezonja és a csapat komoly reményekkel vág neki a bajnokságnak.
 
 
Sebestyén Peti idén nagyon elszánt és szeretne eredményesen szerepelni a futamokon, ám emellett a MotoGP közvetítésekben is kipróbálja magát szakkommentátorként. Jelenleg ő a legmagasabb szinten aktívan versenyező magyar motoros, így egészen más szemszögből fogja majd figyelemmel kísérni és elemezni a világbajnokság edzéseit, versenyeit.
 
Peti 6 éves kora óta motorversenyző, 12 éves korában olyan nevekkel versenyzett a Red Bull Rookies Cupban, mint Johann Zarco vagy Lorenzo Salvadori. 2011-ben állandó pilóta volt a Caretta Technology Forward Racing csapatával a Moto GP 125 cc kategóriájában, így közvetlen tapasztalattal rendelkezik a MotoGP-ről. Kiskora óta fokozott figyelemmel követi a királykategória éllovasait és szinte egyetlen olyan verseny sem volt, amit az elmúlt években ne látott volna!
 
 
Mindig is azt vallottam, hogy a technikai sportokban egy szakkommentátor jelenléte emeli a műsor színvonalát, mivel egy versenyző pontosan tudja, hogy az adott szituációban mi történik. Éppen ezért örülök annak, hogy Petivel együtt közvetíthetek. Emlékszem rá már kissrác korából, készítettem vele hosszabb és rövidebb interjúkat számos alakalommal és tudom, hogy remekül ki fogjuk egészíteni egymást! – mondta Mezei Dániel, a MotoGP kommentátora.
 
Sebestyén Peti április 6-án az argentínai MotoGP hétvégén fog először közvetíteni a Spíler1 TV műsorán.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.