A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zsigovits Norbert a szuperenduro világbajnokság utolsó futamán járt

Zólyomi Andrea | 2018.04.03, 11:11:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.03, 11:11:00

Cimkék:

Március utolsó napján került megrendezésre a teremenduro fináléja Svédországban, ahol Zsigovits Norbert Junior kategóriában állt rajtrács mögé.
 
Norbinak az idei szezonja nagyon peches volt, és Lidköpingben (Svédország) sem kerülte el a balszerencse. Zsigónak már a szabadedzésen gondjai adódtak, ugyanis már az első körben kitörött egy darab a blokkjából. Szerencsére a motor elkészült az időmérő edzésre, és a 9. helyen kvalifikálta magát az esti döntőkre.
 
 
-Kicsit nehezen ment az időmérő, hisz’ éppen kész lett a motor, és egyből mennem kellett az időmérőre. – mesélte Zsigó.
 
Az esti futamok már nyugodtabb körülmények között zajlottak Norbi számára. Az első futamban a 10. helyen ért célba, míg a második és a harmadik futamban a 9. pozíciót érte el.
 
-Nagyon örülök, hogy itt lehettem, bár a teljesítményem nem volt 100%-os, azonban sokat tanultam a versenyből, hogy jövőre újult erővel egy jó eredményt tudjak elérni. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik segítenek a céljaim elérésében.
 
A csapatomnak: Baur Gruppe, az edzőmnek: id. Németh Kornélnak, valamint a Ktm Hannover,X-Grip,Havasi Suspension,Gotthárd Racing SE,Alterába Fesztivál. – számolt be nekünk Zsigó.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.