A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 13., vasárnap
Hírek

A Motoaction Monpet Team sikeres évet tudhatott a magáénak a 2017-es motocross évadban.

Zólyomi Andrea | 2018.04.03, 09:31:00 | Utolsó módosítás: 2018.04.03, 10:42:00

Cimkék:

Tíz összetett dobogós helyezést értek el a Magyar Bajnokság és a Kupasorozat  év végi tabelláján, amit méltán mondhatunk sikeresnek. A csapat folytatja a munkát az eddigi célkitűzések mentén, fiatal versenyzőkkel kiegészülve igyekeznek majd szép eredményeket elérni a 2018-as versenysorozatban.
 
 
 
#75 Kalász Zsombor   Umx/Mx2 I.o
#91 Thomas Windisch          Mx2 I.o
#313 Horváth Renátó           Mx2 I.o
#189 Gaál Norbert                Mx1 I.o
#677 Rácz Zoltán                   Mx1 I.o
#101 Vaclav Kovár                 Mx1 I.o
#22 Horváth Endre                Mx1 II.o

 

 

 

A csapat versenyzői főként a hazai bajnokságban és kupasorozatban indulnak. Thomas Windisch versenyzőnek természetesen a hazai Osztrák Bajnokság a prioritás, de mivel nincs „ütközés” a Magyar versenynaptárral így remélhetőleg minden Bajnoki fordulón láthatjuk Őt a csapat színeiben.
 
Vaclav Kovár Cseh Mx1-es versenyzővel már 2017-ben is sikerült együttműködni pár verseny alkalmával.2018-ban szintén az Mx1-es kategóriában fogja erősíteni a csapatot. Kalász Zsombor a hazai versenyek mellett a Cseh junior bajnokságban is szeretne starthoz állni, ahol egy nívós mezőnyben kell bizonyítania rátermettségét. Rácz Zoltán,Horváth Renátó ás Gaál Norbert egy osztályt feljebb lépve, az élsport első osztályban folytatják pályafutásukat.
 
 
 
Egy motocross csapat hátterében rengeteg a tennivaló . A csapat vezetés négyfős stábbal dolgozik, és igyekeznek a lehető legjobb feltételeket biztosítani fiatal tehetségeik számára.

 

 

Balról: Horváth Péter, Vajnovics Norbert, Matern Balázs, Skoff Gábor

 

 

Szöveg: Motoaction Monpet Team
Fotó: Vaczkó Balázs
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.