A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. augusztus 05., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.03.26, 10:23:00 | Utolsó módosítás: 2018.03.26, 10:23:00

Cimkék:

 Megkezdődött a az idei versenyszezon a motocross kategóriában.
Hosszú téli szünet után újra feldübörögtek a motorok,ezúttal Ácson. Az időjárás nem kedvezett sem versenyzőnek,sem szurkolónak. A mínusz 3 fokban nevezni kívánó csaknem 180 pilótának nem volt őszinte a mosolya. Ennek ellenére nagy reményekkel vágott neki minden pilóta az edzéseknek,és a futamoknak. 
 
Tökéletes pályát kaptak a motorosok,panaszra nem lehetett oka senkinek.
 
 
A Korda Racing csapatából négyen álltak rajthoz: Liszka Roland 85 ccm,Hertlik Donoven I. oszt, Linninger Patrick senior,és Tóth Attila super senior géposztályban.
 
Mind a 4 gladiátor hősiesen küzdött a népes nemzetközi mezőnyben. Rolcsi,és Patrick elhozta a csapatnak az idei első kupákat.Mindketten a dobogó 3. fokára állhattak. Tóth Attila a 9.,míg Doni a 10. poziciót szerezte meg.
 
A nap végére mindenki elfáradt,de élményekben gazdagon térhetett haza.
 
Sok idő nincs a lazításra,hiszen folytatódik a bajnokság,kinek itt kinek ott. Hétvégén Pannonhalma EC, 7-én Esztergom MX.
 
 Korda Racing go forever! 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.