A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.02.20, 15:38:00 | Utolsó módosítás: 2018.02.20, 15:38:00

Cimkék:

A juniorok és a seniorok már jól ismerhetik a pályát hiszen már ötödször adhat otthont az Esztergom-kertvárosi pálya a Magyar motocross bajnokságnak, ami idén kora tavasszal kerül megrendezésre!
 
Április első szombatján, azaz 04.07-én láthatjuk ismét az utánpótlás gyöngyszemeit már 5 éves kortól és a Senior élő legendáit, ahogyan megküzdenek a lóerőtől duzzadó vasparipákon a legjobb helyezésekért, bajnoki pontokért!
 
 
Kilenc kategóriában versenyeznek a Magyar bajnokság reményében, és a szervezők további négy kategóriában adnak lehetőséget a helyi tömegsport és profi nemzetközi mezőnynek az indulásra! Napi licence vásárlásával bárki elindulhat, aki megfelel az MAMS alapkiírásoknak!
 
Az Esztergom városa által támogatott rendezvényen, szurkolhatunk két helyi versenyzőnknek is, akik közül a „gyengébb nemet” Gál Lili képviseli a Lady Open kategóriában. Csapatársa Pergel Bence pedig a 85 ccm kategóriában szeretne bizonyítani a versenyre kilátogató szurkolóknak. A rendezvényen ingyen motorozást biztosítanak a kiérkező gyermekeknek a TORROT elektromos motorok jóvoltából! http://torrot.hu/ A vásári hangulatot az ország legnagyobb motoros áruházai biztosítják standjaikkal. A vendéglátás idén átmegy egy picit az újdonságot képviselő „ FOOD TRACK SHOW”-ba. Azaz több lakóautó és lakókocsi kínálatából választhatnak a kürtöskalácstól a lángosig, a „kávé király” meleg italaitól a hideg kézműves sörig!
 
 
Az edzések és időmérő futamok már reggeltől zajlanak a pályán, a verseny futamai pedig az ebédszünet után 13 órától lesznek láthatóak!
 
A belépés  gyermekek számára INGYENES, a felnőtt jegyért pedig 1000 Ft egyesületi támogatást kell fizetni a bejáratnál!
 
Bővebb információ a www.mxtrack.hu , vagy a pálya facebook oldalán található: https://www.facebook.com/mxtrack.hu/
 
Jó szórakozást kívánnak a szervezők!
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.