A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. augusztus 05., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.02.06, 14:14:00 | Utolsó módosítás: 2018.02.06, 14:14:00

Cimkék:

Horváth Lajost és a többi magyar motorversenyzőt egy saját forgatócsoport követte a 2018-as Dakaron. Zakinszky Márk operatőr a verseny végeztével pedig egy olyan hamisítatlan road movie-t készített az élményeiből, amit minden Dakar rajongónak látni kell!

 

 

Az Autonet Motorcycle Team-et kísérő szerb televíziós stáb munkatársa végig forgatott Horváth Lajos „Laller”, Dési János, Shagmaister Gábor és Gyenes Emanuel dél-amerikai küzdelme alatt. A megérkezéstől a búcsúig szinte mindent megmutató kisfilm egy igazi hiánypótló alkotás. Megismerhetjük a pilóták mindennapjait, harcukat az elemekkel, és a célba érkezés örömét - de Peru, Bolívia és Argentína kultúrájába is belekóstolhatunk.
 
Aki pedig nem éri be a filmes élménnyel, azt sok szeretettel várja a Vl. téli motorkiállítás és vásár Debrecenben - ahol személyesen is kérdezhet majd Lallertől.
 
 
A 31 perces műsorhoz addig is jó szórakozást kíván a Laller Racing Dakar Team és Horváth Lajos!
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk / Videó: Zakinszky Márk
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.