A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

ELKÉPESZTŐ HELYZETEK. FESZÜLTSÉG. TECHNIKA.

Zólyomi Andrea | 2018.02.01, 09:11:00 | Utolsó módosítás: 2018.02.01, 09:11:00

Cimkék:

2018. március 29-én most először kerül megrendezésre Magyarországon az X-Trial ügyességi motorverseny, mely a FIM Világbajnokság része. Mivel a több szakaszból álló világbajnokság magyarországi állomása az utolsó ebben a szezonban, így itt kerül kihirdetésre az X-Trial 2018-as világbajnoka is.
 
 
A Világbajnokság további állomásai:
2017. december 3. – Vendée (Franciaország)
2018. január 13. – Montpellier (Franciaország)
2018. január 19. – Toulouse (Franciaország)
2018. január 26. – Strasbourg (Franciaország)
2018. február 4. – Barcelona (Spanyolország)
2018. március 8 – Sevilla (Spanyolország)
2018. március 17. – Párizs (Franciaország)
2018. március 29. – Budapest (Magyarország)
 

Mi az X-Trial?

Az X-Trial sokkal több, mint egy sport. Izgalommal és feszültséggel teli ügyességi és technikai motorverseny. Az X-Trial egy új koncepciósport, amely lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy átélhessék és megtapasztalják saját határaikat. A lélegzetelállító extrém helyzetek elképesztő látványt nyújtanak a közönségnek.

Az X-Trial egy fiatal, vonzó és dinamikus sport, amely páratlan élményt kínál ahhoz, hogy személyesen átéld ezt az egyedülálló, lenyűgöző technikai motorversenyt. Izgalmas és gyors tempója miatt hatalmas rajongótáborral rendelkezik szerte a világon.

Valamennyi esemény sportarénában kerül megrendezésre, így mindenki számára teljes rálátás nyílik a pálya egészére, tehát a versenyek teljes szakasza jól átlátható. Ez az a verseny, ahol az extrém kihívásokkal teli látványos pályák és a világ legjobb versenyzőinek képességei találkoznak.

Technikai sportként számos pozitív értéket rejt, mely fontos üzenetet továbbít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, nemcsak a motorsport kedvelőinek körében.
 
Az X-Trial élményt jelent az egész család számára. A világszínvonalú, félelmetes mutatványokkal és non-stop akciókkal fűszerezett esemény a FIM (Nemzetközi Motorsport Szövetség) és a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) hivatalos versenye.
 
 
 

 

Az esemény weboldala:
 
Az esemény Facebook oldala:
 
Fotók a sajtótájékoztatóról:
 
Rövid videó a sajtótájékoztatóról:
 
Hosszú videó a sajtótájékoztatóról:
 
Egyéb videók:
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.