A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Kovács Tibor | 2017.10.12, 19:54:00 | Utolsó módosítás: 2017.10.12, 19:54:00

Cimkék:

A szerdai edzést követően jó egy nap késéssel született meg az október 14-i gyulai verseny startlistája. A vasadi csapat alakult meg a legkésőbb,de most már teljes a mezőny.
Aki semmin nem változtatott/miért is tette volna,hiszen a Debrecenben( a 2. fordulóban) megszerzett 51 pont magáért beszél/,az az Albók József tulajdonában lévő Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesület. Két verseny első hely birtokában nagyon jó nemzetközi vaspapucsosokkal felállva nyugodtan várhatják a gyulai futamokat,ők már csak elveszíthetik az idei csapatbajnoki címet a kivívott 8 összpont birtokában. A névsor:

1.Jakub Jamróg -lengyel
2.Stanislaw Melnichuk -ukrán
3.Andrij Kobrin -ukrán
4.Viktor Trofimov -ukrán

A Debrecen Speedway SE 6 ponttal a háta mögött komolyan gondolja,hogy minimum ezüstérmes lesz a 2017-es versengésben,ezért egy helyen erősítettek. Ők így állnak fel:

1.Tabaka József
2.Benkő Roland
3.Facundo Albin -argentin
4.Artjom Trofimov -lett

A Gyulai Speedway Club pedig azt gondolja komolyan,hogy hazai pályán akár az első helyet sem tarja elképzelhetetlennek a következő összeállításban:

1.Magosi Norbert
2.Kovács Roland
3.Ondrej Smetana -cseh
4.Matic Ivacic -szlovén

Az Arénamoto Vasad három helyen is változtatott a debreceni összeállításán:

1.Kónya Sándor
2.Szegvári Róbert
3.Bárány Márk
4.Zdenek Simota -cseh

Mivel minden csapatnak céljai vannak az utolsó csapatbajnoki forduló előtt,ezért garantált egy izgalmas viadal a vénasszonyok nyarát hozó időjárású napon!
Nem elfelejteni: a verseny 14 órakor kezdődik a Városi Stadionban Gyulán!
Az ünnepélyes eredményhirdetést követően tűzijátékkal kedveskedik az esemény főszponzora,a Stílusterv Kft. a megjelent szurkolóknak,nézőknek.

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.