A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. április 20., kedd
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.09.11, 14:36:00 | Utolsó módosítás: 2017.09.11, 14:36:00

Cimkék:

Az idei Pető intézet tanévnyitó "Négy kerékről két kerékre" elnevezésű jótékonysági motoros rendezvényen több ismert motoros személyiség is résztvett, ehhez a csapathoz csatlakozott a Sport&Events Management által képviselt SSP Hungary by Pedercini Racing Team versenyzője, Sebestyén Peti #56.
 
 
A már hagyománnyá vált "Négy kerékről két kerékre" elnevezésű jótékonysági akció keretén belül számos ismert személy és közéleti személyiség mögött motorra pattanhatnak és belekóstolhatnak kicsit a két keréken történő “száguldásba” az intézményben tanuló és gyógyuló, mozgásukban korlátozott gyerekek. Az idei évben még több motoros híresség csatlakozott az eseményhez, de a kőkemény magyar motorsportot Sebestyén Peti és Talmácsi Gábor képviselte. A Pető intézet gyermekei hetedszer nézhették meg a várost és élvezhették a motor adta szabadságot. Az élmények, a napfény a város ebből a perspektívából és sok pozitív ember találkozása igazi gyógyító élmény túra volt a 8 km-es távon a gyerekeknek. Maximálisan biztonságos körülmények között rendőr motoros felvezetéssel tették meg a távot az motorosok és utasaik.
 
 
“Jövőre ugyan itt!” - mosolyogva búcsúzott Sebestyén Peti utasától Natitól. "Nagyon örültem, hogy részt vehettem a gyerekek motoroztatásában. Kis utasom, Nati nagyon ügyes volt és jó volt látni a mosolyt az arcán, amikor visszaértünk az intézmény udvarára. Igazán jó ötletnek tartom ezeket a motorosterápia jellegű eseményeket, ahol kölcsönösen adni tudunk egymásnak és mindannyian boldogabban folytatjuk az utunkat. “ - tette hozzá Peti, aki a motorozás után pár nappal a Budapest félmaratonnak vágott vágott neki váltóban, ezzel is készülve portugáliai versenyhétvégéjére a Superbike világbajnokság Supersport kategóriájában. A motorsport rajongók Peti versenyeit a Spiler TV-n követhetik figyelemmel.
 
 
Fotocredit: Sport&Events Management
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.