A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

A CIV OLASZ BAJNOKSÁG OHVALE Moto GP-0-ban Görbe Soma a sorozat utolsó fordulójában a dobogón állt, így nagy reményekkel vág neki a következő szezonnak!

Zólyomi Andrea | 2017.09.11, 14:09:00 | Utolsó módosítás: 2017.09.11, 14:09:00

Cimkék:

Görbe Soma a Sport&Events Management utánpótlás csapatában versenyez és élete első nagypályás verseny sorozatát, melyet dobogóval nyitott stílusosan dobogóval is zárta. A tehetséges versenyző alig múlt 12 éves és a Moto GP -0 bajnokság néven ismertté vált sorozatban teljesítette az idei szezont. Ott, ahol a király kategória leendő bajnokai “nevelődnek ki”, Soma igazi harcosként állta a futamokat. Kitartása és akaratereje meghozta az elismerést számára, a dobogó harmadik fokán állva zárhatta az idényt.
 
 
A szezonzáró vallelungai futamon, ahol a szabadedzéseket felhőszakadások kísérték és az időmérőt változó minőségű pályán kellett teljesíteni megszerezte a pole pozíciót. Az ismeretlen pálya komoly kihívás volt a fiatal versenyzőnek, de keményen harcolt a többiekkel a fő futamon és végül a második helyezett mögött 0,016 másodperccel intették le. Külön öröm, hogy ebben a futamban is ő futotta meg a leggyorsabb kört, így igazi kihívója lett a már rutinos Moto GP -0 bajnokságban induló többi versenyzőnek.
 
“Köszönöm, hogy itt lehettem, és teljesíthettem ezt a szezont. A következőre már most készülök, edzek és sokat tanulok. Nem tudom elégszer megköszönni a szurkolást, és a támogatást. Jövőre a cél a még több dobogó, és a példaképek nyomdokaiba lépés.” - mondta Soma boldogan, aki igazán megérdemli most az elismerést.
 
 
“Igazán büszke vagyok, egy nagyon tehetséges fiatalember tagja a Sport&Events Management utánpótlás csapatának. Én személy szerint nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Egy igazán elkötelezett és kitartó 12 évessel dolgozunk már most együtt. A jövőt már tervezzük, hamarosan be is számolunk róla, de addig Somára még az iskolában sok tanulás, és a pályákon sok edzés vár. “ - nyilatkozta elismerően Stefano Favaro, aki Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyzővel az idén ünnepli a tíz éves jubileumát a cím megszerzésének. Talma egykori managere ma a Sport&Events Management csapatában képviseli és koordinálja az útját több fiatal tehetségnek, akik pár év múlva akár Talma utána a következő világbajnokai lehetnek a sportágnak.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.