A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 14., hétfő
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.08.08, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2017.08.08, 09:32:00

Cimkék:

Görbe Somának szurkolhattunk ezen a hétvégén a Junior Európa - bajnokság franciacorta-i futamán. Erős mezőnyben a “Coppa Europa” (European Championship Cup) GP-0 110 és 160 összevont mezőnyében összetett 7. helyen zárta a hétvégét a fiatal magyar motoros.
 
Ezen a hétvégén a összesen 2 időmérőt és 3 versenyt kellett teljesítenie, a szombati nap fénypontja a második verseny volt, ahol a leggyorsabb kört teljesítette Stefano Favaro mentoráltja.
 
 
Természetesen ezen a hétvégén is vele volt Talmácsi Gábor világbajnok egykori managere, aki folyamatosan látta el a fiatal tehetséget tanácsokkal. “Soma egy rendkívül tehetséges és fegyelmezett versenyző fiatal kora ellenére. Ezen a hétvégén rettenetesen meleg volt, nagyon küzdöttek a versenyzők. Volt olyan tartomány, ahol vízkorlátozásokat vezettek be, ilyen körülmények között is bizonyította Soma, hogy technikája kezd kifinomulni. Kanyarokban szinte verhetetlen és remekül előz. Nagyon sokat motorozott a hétvégén, közel 160 kört ment, ezek a versenyek és lehetőségek mind - mind a fejlődését segítik elő. A tapasztalatok, a versenyrutin a kialakult csapatszellem mind nagyon fontos a jövőbeni siker eléréshez.”  - nyilatkozta Stefano Favaro, aki az idén ünnepli a tíz éves világbajnoki cím megszerzését egykori versenyzőjével.
 
FotoCredit: Sport&Events Management
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.