A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. június 13., vasárnap
Hírek

Zólyomi Andrea | 2017.03.23, 09:18:00 | Utolsó módosítás: 2017.03.23, 09:18:00

Cimkék:

A Carcover Racing Team hivatalos csapatbemutatója a romániai Nagyváradon került megrendezésre. A csapat két részből áll, a motoros szekcióból és a szintén szép sikereket felsorakoztató kerékpárosokból. Utóbbiak a bemutató szerves részét képezték, hiszen a városon keresztül vonulva nyitották meg a rendezvényt, majd a Trial-os versenyzők egy látványos bemutatóval színesítették a programot. Ezt követte a versenymotorok leleplezése. Az idei szezonra a csapathoz csatlakozott a többszörös magyar és Alpok Adria bajnok, Supersport világbajnoki pontszerző, Chrobák János is.
 
 
A 4 versenyzőből álló csapatot Cristian Ghitea hozta létre, aki egyben az egyik versenyző is. A team tagjai továbbá az olasz származású Silvio Muzzalupo és a magyar mezőnyben már ismert Vigh György. A szerviz hátteret Kulik Csaba vezetésével a CSR Bike Tuning végzi.
 
 
A RoSBK rövidítésre hallgató Romanian Superbike Bajnokságot tűzték ki célul a csapat vezetői, ahol több kategóriában mérettetik meg magukat a fiúk. A bajnokság hat különböző helyszínen zajlik, amiből egy futamnak a Magyarországon található Pannonia-ring ad otthont június első hétvégéjén.
 
 
„Chrobák János: Tavaly év közepén már szóba került ez a lehetőség az idei évre, de őszintén megmondom nem vettem biztosra semmit eddigi tapasztalataim alapján. A szezon végén viszont felgyorsultak az események és egyre hihetőbbé vált, hogy összejöhet egy csapat a nagyváradi motorosokkal. Rengeteget dolgozott Cristian, és irányításával sok ember, aminek már látszik a gyümölcse. Nagyon várom már a következő hétvégén Görögországban megrendezendő első futamot, aminek a Serres-i pálya ad otthont. Új kihívásnak érzem az egész évet és bízom benne, hogy tudok majd segíteni a fiúknak. Köszönettel tartozom a hihetetlen vendéglátásért, amit a profin lebonyolított csapatbemutató alatt kaptunk.”
 
Fotó: Carcover Racing Team
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.