A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2021. július 25., vasárnap
Hírek

Jelentősen megerősödött a 2017-es szezonra nagy terveket szövögető magyar motoros csapat

Zólyomi Andrea | 2017.01.10, 11:57:00 | Utolsó módosítás: 2017.01.10, 11:57:00

Cimkék:

Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít 2017-ben, hanem a vezetőségben is: mostantól Rizmayer Gábor tölti be a sportigazgatói tisztséget a csapatnál.
 
Úgy tűnik, a 220 Volt H-Moto Team nagyon komolyan gondolja azt, hogy nemcsak a legnagyobb, hanem a legeredményesebb hazai gyorsaságimotoros csapattá is váljon. Ennek érdekében ugyanis előbb egy tíznapos spanyolországi edzőtáborban vettek részt december 3. és 13. között, majd itthon egyénileg folytatták a felkészülést a csapat versenyzői. A munkájukat mostantól Rizmayer Gábor irányítja és segíti, ugyanis a rendkívül sikeres versenyzői pályafutást maga mögött hagyó motoros lett a 220 Volt H-Moto Team sportigazgatója.
 
 
– Mivel mindenképpen szerettem volna a motorsportban maradni, így örömmel vállaltam el ezt a feladatot, hiszen évek óta jó kapcsolatban vagyok a csapatvezetővel, Kelemen Krisztiánnal. Nagyon összetett lesz a feladatom, gyakorlatilag a teljes csapat idényét irányítom majd, egyelőre a 2017-es szezonban. Már most aktívan részt vettem abban is, hogy melyik versenyző hol, milyen bajnokságban induljon, mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás vonalon. Feltérképeztem a várható mezőnyöket, és ezek alapján döntöttünk közösen a szezon feladatairól. A motorok felkészítését is én irányítom, valamint szakmai kapocs leszek a csapat menedzsmentje és a versenyzők között – jelentette ki Rizmayer Gábor.
 
A 220 Volt H-Moto Team csapatvezetője, Kelemen Krisztián szerint Rizmayer Gábor személyében egy nemzetközileg is elismert és hiteles sportigazgatója lett Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatának.
 
 
– Ismét egy fontos mérföldkőhöz ért a 220 Volt H-Moto Team csapata. A terveink eredményes végrehajtásához szükség volt egy sportigazgató kinevezésére, aki a rám nehezedő terhek jelentős részét át tudja venni tőlem és hitelesen tud mind a versenyzőkkel, mind a beszállítókkal, mind pedig a promóterekkel érdemben egyeztetni és a csapat érdekében döntéseket hozni. Az elmúlt évben már együtt dolgoztunk Gáborral és az ez idő alatt elvégzett munkája meggyőzött arról, hogy ezt a feladatot maximálisan el tudja látni. Még legalább két évre van szükségem, hogy az elképzelt csapat struktúrát kiépítsük, aminek egy nagyon fontos lépése volt a sportigazgatói poszt betöltése. Bízom benne, hogy együtt győzelmekhez és bajnoki címekhez segítjük versenyzőinket, hisz ez a célunk – fogalmazott Kelemen Krisztián.
 
fotó: Háfra Zsolt
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.