A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2015.07.22, 12:12:00 | Utolsó módosítás: 2015.07.22, 12:15:00

Cimkék:

2015. április 5-én rendezték meg Miskolcon Magyarország Quad Track Nemzetközi Egyéni Bajnokságának 1. fordulóját. A versenyt már nagyon várták a hazai quadosok, akik utoljára ősszel álltak rajthoz.

Két lengyel versenyző is leadta nevezését a Prestige kategóriába a verseny előtt, így a magyar versenyzőknek elég nagy kihívással kellett szembenézniük. Dawid Hoffman és Lukasz Eliasz nem ismeretlenek a magyar quadosok előtt, hiszen már többször törtek borsot versenyzőink orra alá.

 



A Prestige kategória első futamának első beszállójában azonban Lukasz Eliasz és Kazár Miklós, aki egyébként a tavalyi év legjobbja volt, óriásit buktak, mindkettőjüket kórházba kellett szállítani. Kazár Miklós felkarcsont törését délután már meg is műtötték, míg a lengyel versenyző kulcscsonttörését otthon kívánta megoperáltatni, így vállalva a hosszú utat is, de saját felelősségére elhagyta a kórházat.

Portálunk és az egész magyar quad társadalom nevében is kívánunk nekik mielőbbi felépülést!

Mindkét kategóriában hatalmas csatáknak lehettünk szemtanúi, minden versenyző a saját tudása mellé odatett ma valami pluszt is, amiért külön köszönet nekik, hiszen a kilátogató szurkolóknak nem okoztak csalódást.

 

Eredmények ( a bajnokság során csak az éves licencel rendelkező versenyzőket lehet értékelni, így csak ők kapnak bajnoki pontot, a napi licencet váltók nem)

Open kategória:

1. Harangozó Tibor 17 bajnoki pont
2. Varga Norbert -
3. Krisztián Csaba 15 bajnoki pont
4. Gombos Norbert 14 bajnoki pont
5. Mihalik Márk -
6. Gulyás Attila 12 bajnoki pont
7. Rácz Sándor -
8. Bodnár Sándor -
9. Szabó Gábor 11 bajnoki pont

Prestige kategória:

1. Régi István 17 bajnoki pont
2. Dawid Hoffman -
3. Jarjabka József 15 bajnoki pont
4. Kunkli Tivadar 14 bajnoki pont
5. Harangozó Tibor 12 bajnoki pont
6. Lukasz Eliasz -
7. Kazár Miklós 11 bajnoki pont

 

forrás: www.speedwaylive.org

fotó: Asztalos Krisztián

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.