A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Az NTR Team pilótája, Kun Csaba életében először vett részt egy két napos spanyolországi edzésen

Zólyomi Andrea | 2023.02.07, 09:16:00 | Utolsó módosítás: 2023.02.07, 09:16:00

Cimkék:

A február 2-i és 3-i Almériai tréningek nagypályán zajlottak, majd levezetésképpen szombaton a Karting Copo-n kispályás edzésen vett részt. Kun Csaba az MDR Competition vendégszeretetét élvezhette. Erre Kecskés Bencén keresztül nyílt alkalma, mivel a HUMDA Academy pilótája a 2023-as szezonban a spanyol CIV bajnokságban méretteti meg magát ennek az alakulatnak a színeiben.
 
 
Csabának a szokatlan környezettel, ismeretlen pályával és csapattal is meg kellett barátkoznia. Szerencsére egy számára ismerős motorral, egy Kawasaki Ninja 400-assal róhatta a köröket, a kellemes február eleji dél-spanyolországi klímában. Az NTR pilótája igyekezett minél többet kihozni a rendelkezésre álló időből és ez sikerült is, hiszen fokozatosan javított köridején, ahogy tanulta az íveket. Az MDR csapatvezetése is elégedett a teljesítményével és részükről nincs akadálya további együttműködésnek...
 
 
 
„Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel, mivel majdnem három hónapja nem ültem motoron. Én úgy éreztem, hogy magamhoz képest jó köridőket futottam, bár azért maradt még benne. Az MDR Competition szerelőivel és a csapattársakkal is gyorsan összeszoktunk, hamar kialakult a kötetlen légkör, ami számomra nagyon fontos. Ilyenben eddig nem volt részem, hogy több szerelő csak értem dolgozik, velem foglalkozik és azonnal módosítanak a beállításokon a visszajelzések alapján... Nagyon hálás vagyok az NTR Team-nek és Kecskés Bencének ezért a lehetőségért. ”-nyilatkozott Kun Csaba.
 
Írta: Háfra Zsolt
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.