A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2022. október 06., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.09.20, 08:56:00 | Utolsó módosítás: 2022.09.20, 08:56:00

Cimkék:

Taktika, bátorság és stabil, biztonságos versengés! Rendkívüli izgalmakat hozott a magyar gyorsasági motorversenyzők legjobbjai számár a TAKARÉKBANK Magyar Bajnokság utolsó fordulója a Pannónia-Ringen!


A MAMS Gyorsasági szakága által kiírt TAKARÉKBANK Magyar Bajnokság ötödik fordulóján újra 4 futamban állhattak rajthoz a sportolók. Open 600 és Open 1000 hivatalos magyar bajnoki fordulók mellett két Tehetségkutató betétfutamba is nevezhettek az amatőr versenyzők is! Az open kategóriák rajtrácsán, a rendkívül viszontagságos időjárás ellenére is gyakorlatilag szinte minden
élvonalbeli, nemzetközi bajnokságokban is induló versenyzőnk megjelent, ami óriási elismerés és büszkeség a Magyar Bajnokság szervezőinek. Versenyzőink példaértékű sportemberi magatartásról tettek tanubizonyságot, hiszen az embert próbáló körülmények ellenére a versenyeket egyszer sem kellett megszakítani, balesetmentes, profi csaták jellemezték a napot. Egy új erényüket bizonyították sportolóink, amiért rendkívül büszkék vagyunk legjobbjainkra!


A TAKARÉKBANK támogatásával megrendezett bajnokság mezőnye az idei évre rengeteg fiatal tehetséggel bővült, akik szenzációs új energiákat hoztak a rajtrácsra. Gyutai Adrián és Molnár Gergő matematikailag már megdönthetetlen előnnyel érkezett a Pannónia-Ringre, mégis mindkét versenyző igazi sportemberként a vizes versenyen is versenytempóval bizonyította, hogy nem véletlenül ők kategóriáik leggyorsabbjai. Amikor az időjárás megkeveri a kártyákat bizony rendkívüli izgalmakat hozhatnak a versenyek a kevésbé esélyes résztvevők számára is. Nem történt ez másképp ezen a hétvégén sem. Új riderek léptek a dobogókra, új sportolók bizonyíthatták tehetségüket. Micsoda versenyzők! Óriási büszkeség számunkra, hogy versenyzőink esős körülmények között is egyedülálló, magas létszámban tisztelték meg rajthoz-állásukkal a magyar bajnokságot. Köszönjük NEKTEK!