A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.01.14, 12:03:00 | Utolsó módosítás: 2020.01.14, 12:03:00

Cimkék:

Elmúlt hétvégén ismét üdvözölhette egymást több ízben is a gyorsasági motoros kis család. Egy hétvégére esett két díjátadó, ám testvériesen megosztva a hétvégi napokat, mindenki mindenhol jelen lehetett. Szombati napon lett megtartva a TISSOT Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság díjátadója, majd vasárnap pedig a MAMS Oldtimer Szakág Bajnokság díjátadója, amit motoros körben mindenki csak „MAMI Kupának” ismer.
 
 
A Chrobák Motorsport Egyesület mindkét napon érdekelt volt, hiszen az egyesület leginkább utánpótlás korú versenyzői mindkét bajnokságban szépen szerepeltek a 2019-es évben.
Szombati napon, a Sárváron megrendezett ünnepségen egyesületünkből Nagy Attila volt érdekelt a Supersport 300-as géposztályban. Az Országos Bajnoki értékelésében Attila a 2019-es szezonban a harmadik helyet szerezte meg.
 
 
Vasárnapi napon a MAMI Kupa névre hallgató sorozat díjátadóján két géposztályban is előkelő helyezéseket értek el az egyesület versenyzői.
YT 125 4T kategóriában a Magyar Kupában Kolarovszki Adél az év végi értékelésben a harmadik helyet szerezte meg, míg Hernádi Barnabás és Ksenicz Attila a hetedik, Attila pedig a tizenkettedik helyet érte el.
 
 
Ugyanennek a géposztálynak az Országos Bajnoki sorozatában Hernádi Barnabás egy helyezéssel csúszott le a dobogóról, így a negyedik helyet szerezte meg, míg Adél hetedik lett a bajnoki sorozatban, Attila pedig a tizenhetedik.
A sorozat állandó résztvevője volt Czepó Donát is. Donát ugyan értékelésen kívül ment, mert nem a kiírásnak megfelelő motoron ült, de a futamokat legtöbbször az élen fejezte be.
 
A MAMI Kupa égisze alatt fut a robogó bajnokság és kupa is, ahol Aszalós Zoltán képviseli csapatunkat, nem is kicsi sikerrel. Zoli a 2019-es évben mindent vitt, hiszen a bajnokság és mellette a kupa sorozat versenyein is elégszer tudott nyerni ahhoz, hogy övé legyen mindkét bajnoki cím a Robogó Sport kategóriában.
 
 
Gratulálok minden díjazottnak, különösképp az egyesületünk versenyzőinek. Szép szezon áll mögöttünk, kellemes emlékekkel, szép sikerekkel. Mindenki megdolgozott az elért eredményéért. Az idei szezonban is folytatjuk a bajnoki pontokért a versenyzést, sok kategóriában érdekelt lehet az egyesület ismételten. De ne szaladjunk ennyire előre, még a Január is tartogat kellemes kötelezettségeket, amikről igyekszünk beszámolni.
 
 
szöveg, fotó: Chrobák MSE
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.