A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2018.09.13, 13:23:00 | Utolsó módosítás: 2018.09.13, 13:23:00

Cimkék:

A csehországi versenyhétvégén a maximumot hozta a fiatal motoros. A szombati, versenyzői eligazításon kiderült, hogy a hétvége eseményeit egyetlen napba sűrítették össze a szervezők. Ez egy bemelegítő edzést, két időmérőt és két versenyt jelentett.
 
 
Kevin jól tudott alkalmazkodni, hamar felvette a ritmust és a tempót versenytársaival. A kvalifikáció első és második felében is a második leggyorsabb időt motorozta. Így a versenynek a második rajtkockából vághatott neki.
 
Az első futamon jól kapta el a rajtott és megtartva pozícióját a célegyenes végén a második helyen fordult el. A verseny első pár körében végig rátapadt ellenfelére, majd nagy csatában a hatodik körben átvette a vezető pozíciót, ezt megtartva megnyerte az első versenyt.
 
 
 A második versenynek szintén a második helyről vágott neki. Ismét remek rajtot produkálva a célegyenes végén ugyan ebben a pozícióban fordult el, majd elkezdte kergetni a vezető pozícióban haladó ellenfelét. Majd egy jó kergetőzés és egy hiba után az ötödik körben sikerült átvennie a vezetést. Onnantól kezdve már nem adta vissza a megszerzett pozíciót, és így mind a két futamon elsőként intette le a kockás zászló.
 
Ez különösen azért nagy öröm, mert idén Kevin nyert már futamokat Csehországban és Kakucson is, de sajnos mindig az elsőt, így az összesített értékelés miatt mindig be kellett érnie a dobogó második fokával, de most sikerült neki mindkét megmérettetésen az élen végeznie így végre felállhatott a dobogó legfelső fokára.
 
 
 Rengeteg munka és kitartás van amögött, hogy idáig eljutott, ez nem lett volna lehetséges a támogatók és a pertnerek nélkül. A következő fordulót Kakucson rendezik, ahová mindenkit szeretettel vár a csapat.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.